Iğdır'da işyeri denetimlerinde 4 gözaltı

Iğdır'da işyeri denetimlerinde 4 gözaltı

Iğdır İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen operasyonlarda umuma açık 8 farklı iş yerinde alkol denetimi yapıldı. Yapılan denetimlerde çeşitli suçlardan aranan 4 kişi gözaltına alındı.

Iğdır'da Asayiş Şube Müdürlüğü'nce yapılan denetimlerde bir içkili restoranın ruhsatsız olarak faaliyet gösterdiği ve T.A.P.D.K belgesi olmadan içki servisi yaptığı ve işyerinde vize ihlali olan kaçak bayan bulundurduğu, bir otel restoranın ruhsat ve mesul müdür evraklarında eksiklik olduğu ve sigortasız işçi çalıştırdığı, bir içkili eğlence merkezinde 25 şişe menşei belli olmayan bandrolsüz kaçak içki bulundurarak müşterilere servis ettiği tespit edildi.

Ayrıca denetimler kapsamında bir otelde fuhuş yaptırılarak fuhuşa yer temin ve aracılık yapıldığı tespit edilerek 2 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Cezaevi firarisi olan ve hakkında 'uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak' suçlarından toplam 8 yıl kesinleşmiş hapis kararı olan E.U isimli şahıs ile kasten yaralama suçundan hakkında 4 yıl kesinleşmiş hapis kararı bulunan C.E isimli şahıs yakalandı. Ayrıca yaralama suçundan aranan T.N isimli şahıs, uyuşturucu madde bulundurmak ve ticaretini yapmak suçundan hakkında kesinleşmiş 7 yıl hapis kararı bulunan N.A isimli şahıs olmak üzere toplam 4 aranan şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gerçekleştirilen uygulama ve kontrollerde haklarında hapislik kararı bulunan E.U., C.E., N.A. ile yaralama suçundan aranan T.N. adlı şahıslar gözaltına alındı.
CİHAN
<< Önceki Haber Iğdır'da işyeri denetimlerinde 4 gözaltı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER