'İhraç edildiğim için çok rahatım'

Youtube üzerinden yayınlanan Erkam Tufanla 30 Dakika programına konuşan Yaşar Yakış gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu

'İhraç edildiğim için çok rahatım'

Erkam Tufan'ın YouTube'da yaptığı Erkam Tufanla 30 Dakika programına konuşan Yaşar Yakış gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte o video:


İşte Erkam Tufanla 30 Dakika programından satır başları:

• AK Parti kurulduğunda beni motive eden idealler şu an mevcut değil. Onlarla aynı yerde değiliz. İhraç edildiğim için çok rahatladım. 
• Temel hak ve hürriyetler ve yolsuzluklar açısından AK Parti bugün çok farklı yerde. Bu ideallerden uzaklaşıldığını görüyorum. 
AK Parti dış politikada yalnızlığa doğru gidiyor, yargının siyasallaşması istikametinde bir gidiş var, üniversitelerde çözülme istikametinde bir gidiş var. Güvenlikte çok büyük bir bozukluk var. 
AK Parti yöneticileri arasında terörden çok yakınlarını kaybeden üç, beş kişi olsaydı acaba aynı şekilde mi davranırlardı?
• Yargı çok fazla politize oldu. Basın özgürlüğü zarar gördü. Medya kayyımlara devredildi. Orada çalışanların özlük haklarını bile vermeden görevlerine son verildi. Mensup olduğunuz Bugün TV bugün kayyımla yönetildiği için bugün siz bu programı Youtube den yapıyorsunuz. Bu da bir gösterge.
ABD den ve AB den geçmişte de eleştiriler gelirdi bu sefer tonu ve değindikleri hususların sayısı artıyor. Bu durum o ülkeler ile olan ilişkilerimizi zora sokar. Bu raporlar yurt dışında Türkiye’nin algısını gölgeliyor. Türkiye’yi bu duruma sokmamak lazım.
Çözüm sürecinde PKK şehirleri silahlarla doldurdu. Orada yanıldım, burada yanıldım, şurada yanıldım, o zaman sen bu ülkeyi doğru yönettin mi sorusu da o zaman gündeme gelir. 


<< Önceki Haber 'İhraç edildiğim için çok rahatım' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER