İhracı istenen AKP’li isimden partisine rest

AKP’nin MKYK toplantısında ihracı istenen eski Milletvekili Abdullah Başçı, kendisine ulaşan tebligata sosyal medyadan tepki gösterdi.

SHABER3.COM

AKP’nin MKYK toplantısında ihracı istenen eski Milletvekili Abdullah Başçı, kendisine ulaşan tebligata sosyal medyadan tepki gösterdi. Tebligatı yayınlayan Başçı, “ben bu suçları işlemeye devam edeceğim” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında toplanan Merkez Karar Yürütme Kurulu (MKYK) toplantısında eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eski Milletvekilleri Selçuk Özdağ, Ayhan Sefer Üstün ile Abdullah Başçı hakkında kesin ihraç istemiyle disiplin kuruluna gönderilmesine karar verilmişti.

“KİM İHRAÇ EDERSE ETSİN!”

AKP’den ihracı istenen isimlere bu hafta başı MKYK’nın gerekçeli kararı posta yoluyla tebliğ edildi. Tebligatın eline ulaştığı isimlerde Abdullah Başcı, sosyal medya hesabından “Ben bu suçları işlemeye devam edeceğim. Kim ihraç ederse etsin. Rabbim her şeyi görüyor” ifadelerini kullandı.

Siyaset gündeminin başlıca tartışma konularından AKP’deki ihraç sürecinin yankıları gelmeye devam ediyor. Partiden gönderilen tebligat eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibinin eline ulaşırken, tebligata Abdullah Başcı’dan tepki geldi. Twitter hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Başcı, “Ben bu suçları işlemeye devam edeceğim. Kim ihraç ederse etsin. Rabbim her şeyi görüyor” şeklinde yorumladı.
<< Önceki Haber İhracı istenen AKP’li isimden partisine rest Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER