İhsan Özkes'ten görülmemiş u dönüşü

CHP’den istifa etmesinin ardından sık sık yaptığı açıklamalarla gündemde olan İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, Saray'la ilgili çok tartışılacak tweetler attı.

İhsan Özkes'ten görülmemiş u dönüşü

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda düzenlenen 30 Ağustos resepsiyonuna katıldığını Twitter hesabından duyuran İhsan Özkes, görülmemiş bir u dönüşüne imza attı. Resepsiyona katılmasını eleştirenlere Twitter üzerinden cevap veren Özkes, "Hz. Muhammed yaşıyor olsaydı saraya girer miydi? Bu akşam hissettim, kesinlikle girerdi. Çünkü orada sünnetten emareler çok" ifadelerini kullandı. Özkes ayrıca yaşasaydı Mustafa Kemal Atatürk 'ün de saraya geleceğini söyledi. Özkes, daha önce mecliste yaptığı konuşmada “Hz. Muhammed yaşasa o saraya girmezdi” ifadelerini kullanmış ve AKP hükümeti hakkında çok ağır ifadeler kullanmıştı.

İhsan Özkes, Saray’da verilen 30 Ağustos resepsiyonuna katılarak, sarayla ilgili tartışılacak tweetler attı. Resepsiyona katılması ile ilgili olarak çok sert eleştirilere maruz kaldığını ifade eden Özkes, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “30 Ağustos nedeniyle Sayın Cumhurbaşkanımızın verdiği resepsiyona katıldım diye bana hücum edenleri Allah ıslah eylesin” dedi.

İhsan Özkes ayrıca kendisine Saray’da namaz kılmanın nasip olduğunu belirterek, “Hz. Muhammed yaşıyor olsa saraya girer miydi? Bu akşam hissettim kesinlikle girerdi. Çünkü orada sünnetten emareler çok” dedi. Özkes, kendisine yönelik yapılan eleştiriler için Mustafa Kemal Atatürk’ün de eğer yaşasaydı, Saray’a geleceğini ifade ederek, "Meraklılar için söyleyeyim Atatürk de bu gün yaşıyor olsa bu akşam mutlaka Saray’da olurdu” dedi.

ÖZKES DAHA ÖNCE NE DEMİŞTİ?

İhsan Özkes, Nisan ayında TBMM'de yaptığı konuşmada Saray ve AKP hükümeti için demediğini bırakmamıştı. Özkes Nisan 2015'te Meclis'te yaptığı konuşmada, "Hz.Muhammed yaşasa o saraya girmez. O sarayda haram var israf var" ifadelerini kullanmış, Ebuzer El Gıfari (r.a) ile Muaviye arasında geçen meşhur Saray tartışmasını anlatmıştı. AKP için de çok sert sözler kullanan Özkes, "Yalanla İman bir arada durur mu? İşte siz yalanla imanı bir arada yapmaya çalışıyorsunuz. İktidar korkusunu Allah korkusunun önüne geçirdiniz. Bu ayıp bu günah AKP'ye yeter de artar bile" demişti.

İŞTE  O VİDEO


İhsan Özkes, Saray'la ilgili bakın neler söylemiş | Samanyolu Haber
<< Önceki Haber İhsan Özkes'ten görülmemiş u dönüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER