İstanbul'da pide fiyatı belli oldu
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Salı, Haziran 16 2015
Paylaş
X Post
Ramazan pidesi İstanbul'da 1 lira 80 kuruşa satılacak

İstanbul’da Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu. 350 gram pide 1 lira 80 kuruşa satılacak.
350 gram susamlı yumurtalı pidenin fiyatı ise 2 TL olacak. Türkiye genelinde ise ramazan pidesinin fiyatı 1.5 TL olarak belirtilmişti. Türkiye Fırıncılar Federasyonu ile İstanbul Fırıncılar Odası arasında hemen her Ramazan öncesi yaşanan 'pide fiyatı krizi' yeniden alevlendi.
FEDERASYON 1.5 LİRA DİYOR
Federasyon Başkanı Halil İbrahim Balcı geçtiğimiz hafta 250 gramlık pidenin 1,5 liradan satılacağını açıkladı. İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer ise 300 gramlık pideyi 1 lira 80 kuruştan satmak istediklerini ancak son kararın İstanbul Valisi ile yapacakları görüşmeden alınacağını belirtmişti.İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Faik Yılmaz ise yetkisiz kişiler tarafından yapılan açıklamalara itibar edilmemesini istemişti.
İHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.İran basını: ABD ile yeni bir müzakere planlanmıyor2.Hürmüz'de tansiyon yeniden yükseliyor: İran'dan 'sert müdahale ederiz' açıklaması geldi3.Türkiye'yi bekleyen kriz: Yüzbinlerce telefon bir anda kapanabilir4.Bedeniniz için 90 derece hapsinden kurtulun5.Peygamberdevesi
6.Enerjide devrim: Nükleer piller için düğmeye basıldı7.Sonuçsuz kalan görüşmeler sonrası Trump'tan ilk açıklama geldi: Planı ne?8.Cem Adrian ve İlker İnanoğlu da listede: Ünlülüre bir operasyon daha!9.Eski İngiltere Başbakanı Johnson, Ukrayna Cephesinde: “Ukraynalılar kazanacak”10.AB'nin gözü bu seçimde: Orban'ın 16 yıllık iktidarı sallanıyor!

ABDULLAH AYMAZ

ŞERİF ALİ TEKALAN
ESRA BÜYÜKCOMBAK

HARUN TOKAK











