İki ilde hava ulaşımına sis engeli

Trabzon ve Ordu'da etkili olan yoğun sis nedeniyle uçak seferleri yapılamadı.

İki ilde hava ulaşımına sis engeli

Trabzon'da öğleden sonra etkili olan yoğun sis nedeniyle uçak seferleri yapılamadı.
Yoğun sis nedeniyle Trabzon Havalimanı çevresinde görüş uzaklığı 50 metreye kadar düştü. Etkisini artıran sis sonucu uçaklar iniş yapamazken, havalimanında da yolculara seferlerde gecikme yaşandığı uyarıları yapıldı. Anadolu Jet’in İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan kalkan uçağının da sis nedeniyle Samsun Çarşamba Havalimanı’na iniş yaptığı öğrenildi.
Sisli havanın yarın sabaha kadar etkisini sürdürmesi beklenen Trabzon'da, İstanbul ve Ankara'dan yapılması gereken karşılıklı uçak seferlerinin iptal edildiği duyuruldu.

Ordu’da yoğun sis nedeniyle uçuşlar iptal edildi

Ordu’da iki gündür etkili olan yoğun sis nedeniyle Ordu-Giresun Havalimanı’nda akşam uçuşlarının iptal edildiği belirtildi.
Ordu’da iki gündür etkili olan yoğun sis nedeniyle, karayolunda sürücülerin görüş mesafesi 100 metrenin altına düştü. Ordu-Giresun Havalimanı’nda ise sis nedeniyle bu akşam yapılacak olan İstanbul, Ankara seferleri karşılıklı olarak iptal edildi. Kent merkezinden geçen Ordu-Giresun karayolu üzerinde yaya geçitlerinin bulunduğu bölgelerde de polis görev alarak vatandaşların güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçmesini sağlıyor. Kenti etkisi altına alan yoğun sisin Perşembe gününe kadar etkisini sürdüreceği öğrenildi.

<< Önceki Haber İki ilde hava ulaşımına sis engeli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER