İki önemli isimden Türkiye'yi karıştıracak iddialar

Güvenlik politikaları konusunda uzman 2 isimden aynı gün çok çarpıcı bir iddia geldi: Jandarma ve Kara Kuvvetleri'ne PKK'ya operasyon için hala izin verilmiyor

İki önemli isimden Türkiye'yi karıştıracak iddialar

MHP Milletvekili Ümit Özdağ ve Abdullah Gül'ün eski danışmanı ve Yeniçağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan bugün peşpeşe çarpıcı bir iddia gündeme getirdiler.

Buna göre çok sayıda asker ve polis şehit eden PKK'ya karşı askerin eli  Valiler kanalıyla hala bağlı tutuluyor. 
İşte iki ismin önemli iddiaları:

ÜMİT ÖZDAĞ: ASKERE OPERASYON İZNİ VERİLMİYOR

''Verdiğimiz her şehidin baş sorumlusu teslimiyetçi müzakerelerdir. AKP hala müzakerelerden vaz geçmedi. Valiler, jandarma komutanlarina “PKK’ya saldiri operasyonları düzenlemeyin” emri verdi. Kara Kuvvetleri’ne PKK’ya karşı operasyon emri verilmiyor. Kendisini sadece savunmak zorunda kalan birliklerin şehit sayısı artıyor. Normal şartlarda bu emri veren hükümet yargılanır. Yunan’a ada veren AKP, Güneydoğu’yu PKK’ya veriyor. Toprak vermek bunların fıtratında var. Süleyman Şah Türbesi’ni bunlar vermemiş miydi?” 

AHMET TAKAN: İYİ EĞİTİMLİ KOMANDOLARIN SAHAYA ÇIKIŞINA İZİN YOK, GARİP ŞEYLER OLUYOR

''23 Temmuz gecesi Kuzey Irak'taki PKK inlerine yönelik ağır hava saldırıları durdu. Bölücü terör örgütünün Kandil ve civarındaki kampları büyük ölçüde ağır hasara uğradı. Çok başarılı bir operasyona imza atan Hava Kuvvetlerimizin ardından TSK'nın beklenti ve yüksek sesle duyurduğu talebi, örgütün şehir içi yapılanmalarına karşı etkili operasyonlar yapılması yönündeydi. Son yazılarımda ısrarla altını çiziyorum.
Garip şeyler oluyor!.. PKK, sürekli Jandarmaya ateş açıyor. Savunma pozisyonunda bekleyen Jandarma birliklerimiz şehit üstüne şehit veriyor. Geçici güvenlik bölgeleri ile sokağa çıkma yasağı ilan edilen merkezlerde yapılan operasyonların hiç birinde beklenilen etki sağlanamıyor. Tam sonuç alınamadığı için terör örgütü ve yandaşları algı operasyonları ile daha etkili zemin tutuyor. Verilen şehitler pahasına operasyonlar göstermelik olmaktan öteye geçmiyor. PKK'ya mahkûm bırakılan masum bölge halkı daha fazla terör örgütünün kucağına itiliyor. Kara Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı birlikler ve meskûn mahalde  muharebede son derece iyi eğitim almış komando birliklerimizin hâlâ kışladan çıkmasına izin verilmiyor.

Kelimeleri aşırı özenle yan yana dizdiğimden emin olun. Her ne kadar şehit ve Jandarmanın girdiği çatışmaları Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinden okuyorsak da Jandarmanın seçim öncesi itirazlara rağmen çıkan yasayla İçişleri Bakanlığı'na bağlandığını tekrar hatırlatırım.

Buzdolabından çok pis kokular geliyor...'' (Ahmet Takan'ın yazısına Yeniçağ Gazetesi'nde bu linkten ulaşabilirsiniz)

SAMANYOLUHABER.COM
<< Önceki Haber İki önemli isimden Türkiye'yi karıştıracak iddialar Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER