İkiz kız kardeşi kaza ayırdı


Eskişehir'de özel halk otobüsü, cadde üzerinde karşıdan karşıya geçmeyen çalışan iki genç kıza çarptı. Kazada kızlardan biri ölürken, diğeri hastanede tedavi altına alındı. Kazada ölen Rümeysa Ünsal ile yaralanan Rümeysa Ünsal'ın ikiz kardeş olduğu ortaya çıktı.

Odunpazarı İlçesi Akarbaşı Mahallesi Mustafa Kemal Atatürk Caddesi'nde meydana gelen kaza ikiz kız kardeşleri ayırdı. Alınan bilgiye göre, Ferdi Yurtseven'in kullandığı 26 H 0138 plakalı özel halk otobüsü, yolun karşısına geçmek isteyen Yağmur Ünsal ile kardeşi üniversite öğrencisi Rumeysa Ünsal'a çarptı. İkizleri çarpan halk otobüsü, yoluna devam etti. Olayı görenler durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdi. İki kız kardeşe çarpan özel halk otobüsü, olay yerine bir kilometre mesafede polis ekipleri tarafından durdurularak sürücüsü gözaltına alındı. Şoför Ferdi Yurtseven, kazanın farkına varmadığını bu nedenle yoluna devam ettiğini ileri sürdüğü belirtildi. Yolculardan bazıları ise havanın yağışlı ve caddenin karanlık olması nedeniyle olayı göremediklerini, ancak otobüsün sol tarafından bir çarpma sesi duyduklarını söyledikleri öğrenildi.

Bu arada olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine rağmen Rümeysa Ünsal, olay yerinde hayatını kaybetti. Yağmur Ünsal ise Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza da ölen ikiz kardeşlerden Rümeysa Ünsal'ın Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Yaşlı Bakımı Bölümü öğrencisi olduğu belirtildi.

Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.
CİHAN
<< Önceki Haber İkiz kız kardeşi kaza ayırdı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER