İkizdere'de teröre tepki yürüyüşü

İkizdere'de teröre tepki yürüyüşü

Rize'nin İkizdere İlçesi'nde düzenlenen yürüyüş ve basın açıklaması ile ülkede son yaşanan terör olayları protesto edildi.

İkizdere'de gerçekleştirilen yürüyüşe çok sayıda kişi ellerinde Türk bayrakları ile katıldı. Kalabalık, 'Asker ve polise uzanan eller kırılsın' sloganları attı. Terör örgütü aleyhine de sloganların atıldığı yürüyüşü İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, İkizdere Derneği Başkanı İsmet Ekşi, İl Genel Meclis üyeleri ile siyasi parti temsilcileri katıldı. Yürüyüşün ardından İkizdere Kaymakamlığı önünde saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İkizdere Belediye Başkanı Hasan Köseoğlu, ülke ve milleti bölmeye çalışan dış güçlerin taşeronu PKK terör örgütünü lanetlediklerini söyledi. Köseoğlu, "Gün birlik ve beraberlik olma günüdür. Devlet ve millet için dimdik ayakta durmalıyız. Hepimiz bu uğurda şehit olmaya hazırız. Kahpece kurdukları tuzaklarla asker ve polisimizi şehit eden terör örgütü üyeleri akıttıkları kanda kendileri boğulacaktır. Ülkede tek bir PKK'lı kalmayana kadar ve bu vatan hainleri yok edilinceye kadar bu mücadele sürecektir. Şehitler bizim evladımız kardeşimizdir. Bütün milletimizin başı sağ olsun. Türk milleti birlik ve beraberlik içerisinde olduğunu tüm dünyaya duyurmak istiyoruz. Şehitler ölmez, vatan bölünmez." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber İkizdere'de teröre tepki yürüyüşü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER