İl Başkanı Barut: Türkiye'deki sorunların çözümü CHP iktidarında

İl Başkanı Barut: Türkiye'deki sorunların çözümü CHP iktidarında

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana İl Başkanı Ayhan Barut, tek amaçlarının parti içi bütünlüğü sağlayıp CHP'yi iktidara taşımak olduğunu söyledi.

Adana Balkan Türkleri Yardımlaşma ve Kültür Derneği Başkanı Oktay Ulaşan ve yönetim kurulu üyeleri CHP Adana İl Başkanı Ayhan Barut ile yönetim kuruluna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Balkan Türkleri Derneği'nin farklı siyasi görüşlere sahip insanları barındırdığını dile getiren Oktay Ulaşan, siyasi bir kimliğe sahip olmadıklarını ancak kent sorunları konusunda siyasi partilerle istişare edip, bu sorunları çözümüne yönelik fikirleri paylaşmak istediklerini kaydetti. Ulaşan, "Amacımız yaşadığımız kent ve ülkemizin daha yaşanabilir hale gelmesi." dedi.

Ülkenin çok zor günlerden geçtiğini aktaran CHP İl Başkanı Barut ise terörden ekonomiye, dış ilişkilerden sosyal yaşama dek tüm sorunların çözümü için ülkenin yerelde de genelde de CHP iktidarına ihtiyacı olduğunu vurguladı. Barut, "Ülkemizin içinde bulunduğu açmazdan kurtuluş CHP iktidarıyla mümkün." diye konuştu.

Göreve geldikleri andan itibaren parti içi bütünlüğü sağlamaya yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini ifade eden Barut, "Parti içi birlik ve beraberliği sağladıktan sonra tek amacımız CHP'yi büyütüp iktidara taşımak." ifadelerini kullandı.
CİHAN
<< Önceki Haber İl Başkanı Barut: Türkiye'deki sorunların çözümü... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER