İl Başkanı Bulut: CHP'nin önceliği halkın çıkarı


CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut, CHP'nin halka dönük siyaset yaptığını, koalisyon ilkelerinin de aynı anlayışla oluşturulduğunu kaydetti. CHP'nin seçim vaatleri arasında yer alan emekliye dini bayramlarda birer maaş ikramiye, çiftçiye 1.5 TL'den mazot, taşeronun kaldırılması, yoksulluğa karşı aile sigortasının da bu ilkeler arasında yer aldığının altını çizen Bulut, "CHP olarak tek amacımız halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmek" dedi.

CHP Adana İl Başkanı Burhanettin Bulut ve CHP Adana Milletvekili Elif Doğan Türkmen ve il yönetim kurulu üyeleri Kozan'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. CHP'nin koalisyon ilkelerini vatandaşlara anlatan İl Başkanı Bulut ve Milletvekili Türkmen esnaflara 7 Haziran seçimlerinde gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür etti. Kahvehane sohbetlerinde yurttaşlara CHP'nin koalisyon ilkelerini de anlatan Bulut, Türkiye'nin sorunlarının çözümü için CHP politikalarına ihtiyacı olduğunu vurguladılar.

İl Başkanı Burhanettin Bulut, seçimlerin üzerinden yaklaşık 1,5 ay geçmesine karşın hükümetin kurulamadığını, bu süreçte Türkiye'nin bir savaşın eşiğine geldiğini belirtti. Türkiye'nin içinde bulunduğu açmazdan güçlü bir hükümetle çıkabileceğinin altını çizen Bulut, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun açıkladığı 14 ilkenin Türkiye'yi düzlüğe çıkarabilecek kapsamda olduğunu kaydetti. Bulut, "CHP olarak halkımızın ve ülkemizin çıkarını gözeten 14 ilkemizin yaşama geçeceğine inandığımız durumda koalisyon hükümetinde yer alacağız. Bu ilkeler olmazsa olmazlarımız" dedi.

Türkiye'nin kritik bir süreçten geçtiğine işaret eden Milletvekili Elif Doğan Türkmen de CHP'nin Türkiye'nin sigortası olduğunu ifade etti. CHP'nin ürettiği topluma dönük politikaların ve projelerin ülkenin geleceği için önemine değinen Türkmen, "Türkiye'nin CHP'ye ihtiyacı var. CHP, bu sorumluluk bilinciyle hareket ediyor." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber İl Başkanı Bulut: CHP'nin önceliği halkın çıkarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER