İl şampiyonu öğrenciler ödüllendirildi


Hatay'ın Erzin İlçesi Kaymakamı Hasan Yaman, okullar arası yapılan voleybol turnuvasında Hatay şampiyonu olan Bahri Çelen Anadolu Lisesi öğrencilerini ödüllendirdi.

Şampiyon olan başarılı sporcuları makamında kabul eden Kaymakam Hasan Yaman öğrencileri tebrik etti. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen B kategorisi genç erkekler voleybol turnuvasında Hatay şampiyonu olan Bahri Çelen Anadolu Lisesi öğrencileri, İlçe Kaymakamı Hasan Yamanı ziyaret etti.

Öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Hasan Yaman,öğrencilerin dersler durumlarını sordu. Spordaki başarının kendilerini oldukça memnun ettiğini belirten Kaymakam Yaman öğrencilere önemli tavsiyelerde bulundu.

Öğrencilerden hayata olumlu bakmalarını isteyen Kaymakam Yaman, şu ifadeleri kullandı: "Hayatı sevmek lazım. Yaşam boyunca iyi günümüzde, kötü günümüzde, başarılı olduğumuz anda, başarısız olduğumuz anda olabilir. Bunların hepsi hayatın içeresinde var olan şeyler. Önemli olan mücadele etmek. Mücadeleyi bıraktığımız an bir çok şeyi kaybedebiliriz. Başarılı olmak için,çalışmak, azim etmek ve inanmak gerek. İnşallah sizlerde yaptığınız işlerde başarılı olursunuz. Bu başarıda payı olan okul idarecilerimizi,öğretmen arkadaşları ve öğrencilerimizi tebrik ediyorum."

Konuşmaların ardından öğrencilere hediyeleri verildi. CİHAN
<< Önceki Haber İl şampiyonu öğrenciler ödüllendirildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER