İlhan Cavcav, basın mensubunu azarladı


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Kayserispor'a attıkları golün ofsayt olduğunu söyleyen basın mensubunu "Beni bir daha arama" diyerek azarladı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Gençlerbirliği - Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Geçtiğimiz haftalarda hakemlerin takımına karşı yaptığı hataları sert bir dille eleştiren duayen başkan, bu kez attıkları gol ofsayt olunca basın mensuplarına yüklendi. Kayserispor maçı sonrası bir basın mensubunun ilk golün ofsayt olduğunu söylemesi üzerine sinirlenen Cavcav, "Sizin gibi böyle değerli basın olursa hele senin gibi Ercan olursa… Ofsayt mıydı gol? Oyuna girip değiştirseydin sen. Olur mu ya böyle. Değerlendirmeyi Ercan yapsın" şeklinde tepki gösterdi.

Daha sonra siniri yatışmayan Cavcav, aracına binerken, hakemler yüzünden 4 maçlarının gittiğini dile getirdi. "Bir tane ne olduysa, ne diyeyim ben" sözleriyle sitemine devam eden Cavcav, kendisine soru sorun basın mensubuna bir daha kendisini aramamasını söyledi ve aracıyla stadyumdan ayrıldı.
CİHAN
<< Önceki Haber İlhan Cavcav, basın mensubunu azarladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER