İlhan Cavcav: Fenerbahçe karşısında yenilgiyi hak etmedik


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Fenerbahçe karşısında yenilgiyi hak etmediklerini, bir hatayla bir gol yediklerini ve mağlup olduklarını söyledi.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, 1-0 yenildikleri Fenerbahçe maçının ardından stadyumdam ayrılırken açıklamalarda bulundu. Sarı-lacivertli kulübün Türkiye'nin en çok para harcayan ve Avrupa'daki şöhretleri kadrosunda barındıran bir kulüp olduğunu vurgulayan Cavcav, "Böyle bir kulübe karşı aldığımız mağlubiyet hakkımız değildi. Bir hatamız, bir gol yememize neden oldu. Gençlerbirliği'nin şiddetle puana ihtiyacı vardı. Burada puan alırız diye umuyorduk ama istediklerimiz olmadı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Şampiyonluğa oynayan bir ekibin, ligin son sıralarında yer alan bir takıma karşı oynadığı bu futbolu, bir spor adamı olarak tasvip etmem mümkün değil. Fenerbahçe'nin çok değerli yöneticileri, bu işi iyi bilen insanlardır. Onlar bu işi düzeltir." dedi.

Son dönemlerde teknik direktör gönderen başkan şeklinde anılmaya başlayan İlhan Cavcav bu konuyla ilgili ise Türkiye'de birkaç hoca dışında diğer hocaların hepsini cebinden çıkaracağını vurgulayarak, "Ancak ben bir takımın hocası değil, başkanıyım. İki antrenör de değiştiririm, üç antrenör de değiştiririm. Bunun basınımıza ve diğer kulüplerimize örnek olması gerekir diye düşünüyorum. Ne acıdır ki Türkiye'de takımın başına getirebileceğin, şu arkadaşı alalım diye düşündüğümüz arkadaşlar yok denecek kadar az." ifadelerini kullandı. Cavcav, kadroyu kendisinin belirlediği yönündeki spekülasyonlara ise şu yanıtı verdi, "Bu iddialar arkadaşların kendi uydurmasıdır, böyle bir şey söz konusu değil. Öyle olacak olsa geçen sene aynı durumda hocayı yolladık ve Eskişehirspor maçına gittik. Orada tribünde olan kulüp başkanı ben, sahada olan antrenör de alt yapımda hocamdı. Telefonla onlara talimat verdim ve ilk antrenörlüğümde maçı 2-0 kazandık."


CİHAN
<< Önceki Haber İlhan Cavcav: Fenerbahçe karşısında yenilgiyi hak etmedik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER