İlhan Cavcav: Galatasaray ikinci yarı değişiklikleriyle maçı kazanmasını bildi


Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Galatasaray'ın ikinci yarı yaptığı isabetli değişikliklerle maçı kazandığını söyledi.

Takımının deplasmanda Galatasaray'a 4 - 1 mağlup olduğu maçın bitiminde basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Cavcav, ilk yarı sahada iyi futbol oynadıklarını belirterek, "Maça iyi başladık. İlk dakikada topumuz direkten geri döndü. Sonrasında öne geçtik. İlk yarıyı 1-0 önde kapattık. İkinci yarı Galatasaray, yaptığı isabetli değişiklikler sonunda maçı kazandı. Galatasaray, dört gol gibi bir skorla maçı kazandı. İkinci yarı biz yok gibiydik. Onları canı gönülden kutluyorum. Bizim oyuncularımıza bir şey söyleyecek halim yok. Futbolda olağan şeyler önümüze bakacağız." şeklinde konuştu.

Bir gazetecinin "Beşiktaş maçının ardından hakemler konusunda şikayetçiydiniz. O günden sonra değişen bir şey oldu mu?" sorusuna ise İlhan Cavcav, "4 gol yemiş bir başkan olarak genç hakemi canı gönülden kutluyorum. Hakemin oyun içinde verdiği kararları çok isabetli olarak görüyorum. Genç hakem Çağatay Şahan Türk futboluna büyük katkı sağlayacak, kanaatindeyim." diye cevap verdi. CİHAN
<< Önceki Haber İlhan Cavcav: Galatasaray ikinci yarı değişiklikleriyle... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER