İlimtepe Konutları, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu


Adana Büyükşehir Belediyesi İmar A.Ş.nin Sarıçam'da inşasını sürdürdüğü konutların ikinci katları çıkılmaya başlandı. Bu konutların hemen ardından ikinci etap için harekete geçilecek.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, İmar A.Ş. tarafından Sarıçam'da yapımına başlatılan İlimtepe Konutları inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Sözlü, şunları kaydetti: "Bu konut projesi Sarıçam'da 1 defada yapılan en büyük proje. Adana Büyükşehir Belediyesi hem Adana'ya hem Sarıçam'a değer katıyor. İlimtepe, hem Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'ne, hem de Çukurova Üniversitesi'ne yakınlığıyla ayrı bir çekicilik arz ediyor. Eminim ki yakın zamanda bu bölgelerde yurt inşaatları da yapılacak ve şehrin en önemli çekim merkezlerinden biri olacak. Sarıçam'ı, Adana'yı kıymetlendirmeye devam ediyoruz.

Bir yandan belediyecilik hizmetlerimizle hemşehrilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermek, sorunları çözmek için çalışırken, bir yandan da sosyal belediyecilik anlayışımızın gereğini yerine getiriyor ve bu yönde faaliyetler gerçekleştiriyoruz. Merkez ilçelerimizden Sarıçam'da çalışma başlattık ve Adana Büyükşehir Belediyesi Yeni Adana İmar A.Ş. olarak ilk etapta 156 konutluk projede ikinci katlar inşa edilmeye başlandı. İlimtepe Konutları 99 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Hemen ardından hayata geçirilmesi planlanan ikinci etap için de projelerimiz hazır. Halkımıza ucuz ve kaliteli konut üretme konusunda kararlıyız." CİHAN
<< Önceki Haber İlimtepe Konutları, 99 bin liradan başlayan fiyatlarla... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER