Beşiktaş 'Es'ti gürledi

Beşiktaş, Eskişehirspor'u 3-1'le geçip liderlik takibini sürdürdü

Beşiktaş 'Es'ti gürledi

Süper Lig Hasan Doğan Sezonu 24. hafta mücadelesinde Beşiktaş, konuk ettiği Eskişehirspor'u 3 - 1 yenerek 3 puanının sahibi oldu.

İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan ve hakem Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı maçta ev sahibi Beşiktaş'a 3 puanı getiren golleri 29. dakikada Atiba Hutchinson, 36 ve 70. dakikalarda da Mario Gomez kaydetti. Konuk Eskişehirspor'un tek golünü ise 89. dakikada Anel Hadzic attı.

Bu sonuçla bir maçı daha eksik olmasına rağmen Beşiktaş puanını 54'e çıkararak 2. sıradaki yerini korudu. Konuk Eskişehirspor ise 17 puanla 18. sırada kaldı.

Stat: Başakşehir Fatih Terim

Hakemler: Mete Kalkavan, Ceyhun Sesigüzel, Esat Sancaktar

Beşiktaş: Tolga Zengin, Andreas Beck, Marcelo Guedes, Alexis Delgado, İsmail Köybaşı, Atiba Hutchinson, Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Jose Sosa, Olcay Şahan, Mario Gomez

Eskişehirspor: Ruud Jorge Boffin, Dossa Momade Omar Hassamo Junior, Jordi Figueras Montel, Sezgin Coşkun, İshak Doğan, Nzuzi Toko, Kıvanç Karakaş, Anel Hadzic, Emre Güral, Engin Bekdemir, Axel Meye

İşte maçtan önemli dakikalar...

Maç bitti! Beşiktaş 3-1 Eskişehirspor. Siyah-Beyazlılar bu galibiyetle puanını 54'e yükseltti.

90'GOL! Meye sağ kanattan yüklendi, yerden ortasını kesti, Bokila ceza sahasındaki Hadzic'e yuvarladı, başarılı oyuncu düzgün bir vuruşla topu sağ köşeden filelerle buluşturdu.

74'İsmail Köybaşı üst üste 3 Eskişehirsporlu futbolcuyu geçti, Toko onu düşürdü ve sarı kart gördü

70'GOL! Gomez attı 3 oldu.

46'İkinci yarı başladı!

İlk yarı sona erdi. Beşiktaş 2-0 Eskişehirspor. 

36'GOL! Gomez attı 2 oldu.

31'İnanılmaz bir gol kaçtı! Quaresma rakip yarı alanda topu kaptı, ceza sahasında bomboş olan Gomez'e pasını verdi, Alman yıldız çok müsait pozisyonda topu farklı şekilde dışarı gönderdi.

29'GOL! Atiba attı 1-0.

21'Topla oynamada Beşiktaş'ın %74'e %26'lık üstünlüğü var.

0' Mücadele başladı!
<< Önceki Haber Beşiktaş 'Es'ti gürledi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER