Slovenya 0-1 Türkiye

Türkiye, EURO 2016 öncesi son hazırlık maçında Slovenya'ya konuk oluyor.

Slovenya 0-1 Türkiye

Slovenya'nın başkenti Ljubljana'da oynanan maçı, İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Guida yönetecek. Guida'nın yardımcılıklarını, Alessandro Giallatini ve Lorenzo Manganelli yapacak.

SLOVENYA 0 -1 TÜRKİYE  / 6' Burak

İkinci yarı Slovenyalı oyuncuların vuruşuyla başlıyor.

Hakem ilk yarıyı sona erdiren düdüğü çaldı. Soyunma odasına 1-0 üstün giden taraf oluyoruz.


STAT: Stozice

SAAT: 21.15

HAKEM: Marco Guida (İtalya)

SLOVENYA: Belec, Ilicic, Kurtic, Bezjak, Kampl, Jokic, Struna, Mevlja, Vrhovec, Struna, Beric

TEKNİK DİREKTÖR: Srecko Katanec

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Caner, Mehmet Topal, Hakan Balta, Gökhan Gönül, Selçuk İnan, Oğuzhan Özyakup, Ozan Tufan, Hakan Çalhanoğlu, Arda Turan, Burak Yılmaz

YEDEKLER: Onur Kıvrak, Harun Tekin, Ahmet Yılmaz Çalık, Nuri Şahin, Cenk Tosun, Olcay Şahan, İsmail Köybaşı, Yunus Mallı, Volkan Şen, Emre Mor, Şener Özbayraklı

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

EMRE MOR SAKATLANDI

Karadağ maçında gösterdiği performansla Milli Takım’ın EURO 2016 kadrosuna seçilen genç yetenek Emre Mor, dünkü idmanda sakatlandı. Adalesinde gerilme olan gurbetçi futbolcu, Slovenya ile yapılacak hazırlık maçında oynayamayacak, 4 gün boyunca tedavi olacak. 

SLOVENYA'NIN EN DİKKAT ÇEKEN İSMİ JAN OBLAK

Slovenya Milli Takımı kadrosuna bakıldığında en dikkat çeken ismin ise Atletico Madrid kalecisi Jan Oblak. Aynı şekilde takımın bir diğer kalecisi olan Interli Samir Handanovic'de takımın önemli isimlerinden. Kadronun bir diğer önemli ismi ise Fiorentinalı Josip Ilicic. Orta sahada oynayan 28 yaşındaki oyuncu milli takım ile 31 maça çıktı ve 1 gol attı.
<< Önceki Haber Slovenya 0-1 Türkiye Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER