İlkay Gündoğan, Dortmund'la sözleşmesini bir yıl daha uzattı

İlkay Gündoğan, Dortmund'la sözleşmesini bir yıl daha uzattı

Borussia Dortmund, Türk kökenli Alman milli oyuncusu İlkay Gündoğan'ın sözleşmesini 2017'ye kadar uzattığını açıkladı. Adı Avrupa'nın çeşitli kulüpleri ile anılan yıldız futbolcu tercihini takımından yana kullandı. Gündoğan, 2016'da bitecek olan sözleşmesini bir yıl daha uzattı.

İmza töreninin ardından sonra kısa bir açıklama yapan 24 yaşındaki başarılı oyuncu, artık takımına konsantre olacağını ifade etti. Gündoğan, "Sezonun ilk günlerini geride bıraktığımız şu günlerde tekrar takım ve teknik ekip ile çalışmak oldukça zevkli. Takımım ile tekrar sözleşme imzalamaktan çok mutluyum. Belirsizliğin ortadan kalkmış olması ve tekrar Dortmund için oynayabilecek olmam harika bir duygu. Artık bütün dikkatimi sezon öncesi hazırlığa vermek istiyorum. Sezona kendim ve takım olarak iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Ağustos'ta ligler başlıyor, o zamana kadar hazır olmalıyız." dedi.

Sarı siyahlı kulübün sportif direktörü Michael Zorc ise yaptığı açıklamada, "İlkay Gündoğan'ın bizimle birlikte olması bizi çok mutlu etti. Borussia Dortmund'un başarısı için elinden geleni yapacağına ben eminim." dedi.

2011 yılında Nürnberg'den transfer olan yıldız oyuncu, sarı siyahlı forma ile 80 Bundesliga maçında 9 kez ağları havalandırırken, 10 da asist yaptı.
CİHAN
<< Önceki Haber İlkay Gündoğan, Dortmund'la sözleşmesini bir yıl daha... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER