İmam-ı Ali Camisi'nin elektriği açıldı

İmam-ı Ali Camisi'nin elektriği açıldı

Borcundan dolayı elektriği kesilen ağırlıklı olarak Caferilerin gittiği İmam-ı Ali Camii'nin elektrikleri açıldı.

Bağcılar Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan ve ağırlıklı olarak Caferi vatandaşların ibadet ettiği İmam-ı Ali Camii'nin elektriği borcundan dolayı geçtiğimiz günler kesilmişti. Elektriği kesilen caminin elektrikleri geldi.

Elektriklerin açılmasına katkıda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Arzu Erdem, desteklerini sürdüreceklerini belirterek, "Konuyla ilgili yaptığımız çalışmalar sonucunda Bağcılar Müftümüzle de görüşmemizi yaptık. BEDAŞ'taki yetkili arkadaşlarda gerekli desteği vererek bugün elektriklerin açılmasını sağladık çok şükür. Bağcılar bölgemizde üç tane camimiz vardı elektriği kesik olan. Üçünün de elektriği verildi. Birliğimizin, dirliğimizin özellikle ibadethanelerimizin Türk-İslam aleminin bir araya geldiği camilerimizle ilgili özel olarak hassasiyet gösterilmesi noktasında MHP, biz Milletvekilleri ve Genel Başkanımız olarak da hassasiyet gösterdiğimizi belirtmek isterim." şeklinde konuştu.

Elektrik kesintilerinin kimin sebep olduğunun açıklanmasını isteyen Dünya Caferi Alimler Derneği Başkanı Hasan Karabulut ise şöyle konuştu: "Sorun kökten çözülmüş bir sorun değil şuan. Sayın vekilime teşekkür ediyorum Allah razı olsun kendisinden. Öncelikle biz kimin tarafından bu topluma karşı bu uygulama başlatılmış, bunun açıklanmasını istiyoruz. Acaba bölge ilçe müftüsü mü bunu yapıyor? Diyanet mi bunu yapıyor? Neticede muhatap Diyanet şuan. Bir açıklama getirsinler. Bu uygulama Türkiye Cumhuriyeti'nin yasalarına aykırıdır." CİHAN
<< Önceki Haber İmam-ı Ali Camisi'nin elektriği açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER