İmamoğlu bu fotoğrafı gösterdi

Ekrem İmamoğlu itiraz ve yeniden sayım safahatının 3'üncü gününe girildiğini belirterek, mazbatasını istediğini söyledi. İmamoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye belirsizliğe son verilmesi için adım atmaları çağrısında bulundu.

İmamoğlu'ndan AA ve Binali Yıldırım'a tepki

Resmi olmayan sonuçlara göre Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ile İyi Parti'nin ortak adayı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı kazandı. 

Ekrem İmamoğlu itiraz ve yeniden sayım safahatının 3'üncü gününe girildiğini belirterek, mazbatasını istediğini söyledi.

İmamoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri  ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Milliyetçi Hareket (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye belirsizliğe son verilmesi için adım atmaları çağrısında bulundu.

KAZANANIN ELİNİ KALDIRMAK BU KADAR ZOR MU?

Erdoğan, selefi Nurettin Sözen ve dönemin Refah Partisi Genel Başkanı Necmettin Erbakan’ın 1994 Mahalli İdareler Seçimi'nin hemen akabinde birlikte çektirdiği tarihi fotoğrafı gösteren İmamoğlu, “Nereye geldik biz? 25 yıl sonra kazananın elini kaldırmak bu kadar zor mu? Gelin elimizi ayağa kaldırın.” dedi.

İşte İmamoğlu’nun basın toplantısında gösterdiği o fotoğraf…

TARİH: 1994 | Refah Partisi lideri Necmettin Erbakan (ortada) partisinden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan ile selefi Nurettin Sözen'in ellerini birlikte havaya kaldırmıştı. 
<< Önceki Haber İmamoğlu bu fotoğrafı gösterdi Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER