İmamoğlu'na bir destek de Sabancı'dan
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Çarşamba, Mayıs 8 2019
İki gün önce Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Koç'un ziyaret ettiği Ekrem İmamoğlu'nun "Herkes konuşacak" çağrısına Sabancı'dan da destek geldi.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) ile Milliyetçi Hareket Partisi'nin (AKP) talebi doğrultusunda karar veren Yüksek Seçim Kurulu (YSK) 4'e karşı 7 oyla Ekrem İmamoğlu'nun mazbatasını iptal etmişti.
31 Mart'ta kazandığı İstanbul Büyükşehir belediye başkanlığı 6 Mayıs'ta YSK marifeti ile elinden alınan İmamoğlu'na sanat ve iş dünyasından destek çığ gibi büyüyor.
İMAMOĞLU'NUN "ARTIK HERKES KONUŞACAK" ÇAĞRISI
YSK'nın İstanbul seçimlerini iptal etmesinin ardından sanat dünyasının ünlü isimleri, İmamoğlu'nun "Artık herkes konuşacak. Sanatçılar konuşacak, iş insanları konuşacak." sözlerine sosyal medyadan destek veriyor.

Sosyal medya hesabından İstanbul Boğazı'nın fotoğrafını paylaşan Hacı Sabancı, “Herşey çok güzel olacak” ifadesi ile İmamoğlu'nun, "İş insanları da konuşacak" çağrısına katıldı.
ÖMER SABANCI'NIN OĞLU, TÜSİAD ÜYESİ
Densa Holding Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapan Hacı Sabancı, aynı zamanda Marinsa Denizcilik ve Hayat Tekstil şirketlerinde Yönetim Kurulu Üyesi.

Sabancı ailesinde 4'üncü kuşağı temsil eden Hacı Sabancı (sağ başta), babası Ömer Sabancı (sol başta) ve annesi Arzu Sabancı'nın kurduğu şirketlerde yönetim kurulu üyesi.
Babası Ömer Sabancı'nın 2004-2007 yılları arasında başkanlık yapmış olduğu Türk Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği'nin (TÜSİAD) 2009 yılından beri üye olan Hacı Sabancı aynı zamanda Beşiktaş futbol kulübünün kongre üyesi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







