İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın o sözlerine cevap!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Ekrem İmamoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyedeki işten çıkarmalara dair "Bizim de yapacaklarımız var." sözlerine İmamoğlu, "Ben ima uzmanı değilim. Ne yapacak bilemem. İşe alacaksa buyursun alsın, mutlu olurum." dedi.

SHABER3.COM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) lideri ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Büyükşehir Belediyesi'nde işten çıkarmalara dai "Bizim de yapacaklarımız var." sözleri üzerine İmamoğlu, "Ben ima uzmanı değilim. Ne yapacak bilemem. İşe alacaksa buyursun alsın, mutlu olurum." dedi.

İMAMOĞLU: DİYARBAKIR BENİM, İSTANBUL BENİM

İmamoğlu, Ahmet Türk ve Selçuk Mızraklı ile bir araya geldiğinde sarf ettiği "Aynı yerdeyiz." sözlerine açıklık getirdi: "O vatandaşlarımız başvurularını yaptılar. Engel yok diyen Yüksek Seçim Kurulu. Bir suçu varsa neden dışarıda? Diyarbakır benim, İstanbul benim, her yurttaşın olduğu gibi hepsi bizim. Aynı yerdeyiz, aynı gemideyiz. Yapılan iş yanlıştır. Bu yanlışı düzeltin ki birilerinin eline fırsat geçmesin."

"BU İFTİRALAR ÇOK ACI"

''Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları ile görüştüm.Kameraların önünde görüştüm." diyen İmamoğlu, "Türkiye Cumhuriyeti'nin belediyesinde seçilmiş belediye başkanı ile görüştüm. Bizim şehrimizi yöneten Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ile görüştüm Kim terörist, kim terör örgütü ile üye bu ispat ister, bu iftira içerir çok acı ve gerçekten şaşkın şekilde bu süreci izliyorum ve üzülüyorum.'' dedi.


<< Önceki Haber İmamoğlu'ndan Erdoğan'ın o sözlerine cevap! Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER