İmamoğlu'ndan flaş çağrı: Tek yol erken seçim
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Perşembe, Ocak 30 2025
Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın tutuklanmasına tepki gösteren Ekrem İmamoğlu, "Türkiye bu zihniyete daha fazla emanet edilemez. Bundan kurtulmanın tek yolu erken seçimdir" dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, sosyal medya hesabı X'ten canlı yayında açıklamalarda bulundu.
İmamoğlu'nun açıklamalarının satır başları şöyle:
"Tanıttığım şahsın hukuksuzlukların perdesi yapışmaya çalışıldığını, olmayan raporların nasıl iddianameye girdiğini, raporların nasıl değişime uğradığını, imzasız raporla bu kişi üzerinden insanların nasıl suçlandığını belgeleriyle açıkladım. Bu tarihi ifşa bize tezgah kuranları büyük paniğe uğrattı. Çünkü kötülük duvarının kilit taşını yerinden söktük. O duvar oyun kuranların üzerine devrildi. Masum gazetecilere jet hızıyla gözaltılar yapıldı. Acımasız uygulamalar yapıldı. Belli ki panikleri büyüktü. 4 gazeteci saatlerce gözaltının ardından adli kontrol şartıyla serbest kalırken ne yazık ki Gazeteci sayın Suat Toktaş tutuklanmıştır. Çok üzüldüm. Suat beye en derin saygılarımı ve selamlarımı iletiyorum. Geçmiş olsun Türk basını, geçmiş olsun Halk TV'ye. Bilirkişi ise bilinmez büyük bir koruma altında. Sen ne yaptın diye hiç bir yetkiliden soran yok. Bu olay, şu yaşanan hukuksuzluk, garabet bir gazeteci için tutuklama gerektiren suçsa; buradan milletimize hatırlatmak isterim..."
ÖCALAN'IN MEKTUBU TRT'DE OKUNMUŞTU...
Gazeteciler büyük sıkıntılar çekerken, insanları hapiste tutmak için gayret gösteren bilirkişi büyük bir koruma altında. Belli ki tek başına yapmamış. Bu olay şu yaşanan hukuksuzluk, bir gazeteci için suçsa buradan milletimize hatırlatmak isterim.
31 Mart seçimlerinden hemen önce kırmızı bültenle aranan bölücü bir terörist; TRT'ye çıkarılmıştı hatırlayın dün gibi. Kendisine benim aleyhime demeç verdirildi. TRT de bu şahsı konuşturanların başına bir şey geldi mi? TRT'nin yöneticilerinin başına hiçbir şey gelmedi.
Bir avuç insan siyasetçileri, medya me
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Milletvekili Lütfü Türkkan skandalı açıkladı!2.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler3.ABD donanmasını alarma geçiren olay: Yaptırımları delen gemi Türk menşeli çıktı4.AKP'li Şamil Tayyar, partisinin 'ekran' krizini anlattı: 'Artık yüzde 50+1'in kolay alınamayacağı ortaya çıktı'5.En zenginler listesindeki Ali Sabancı'dan şaşırtan çıkış: 'Geçinemiyorum'
6.İddia: ‘Erdoğan’dan vekillere ekran izni'7.İstanbul Barosu Başkanı: Cezaevlerinde sadece anneler değil, çocukları da cezalandırılıyor8.'Dış kuvvet' ve 'temas' ayrıntısı...9.Yandaş Selvi düşen Libya uçağı için sabotaj iddiasını gündeme getirdi10.Gazze'de ağır kış: Yakıt bitti hastanelerin servisleri kapanıyor!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER







