İncirlik tekrar açılıyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Temmuz 23 2015
IŞİD'e karşı mücadelede varılan mutabakat, "Gizli Bakanlar Kurulu Kararı" olarak imzaya açıldı.

ABD ile IŞİD'e karşı yürütülen mücadelede varılan mutabakat, "Gizli Bakanlar Kurulu Kararı" olarak imzaya açıldı.
CNN Türk’ün haberine göre göre, eş zamanlı olarak atılması planlanan adımlar çerçevesinde İncirlik Üssü "koalisyon" uçaklarına açılacak. Belirli hatlar üzerinde ise güvenli bölge deklarasyonu ilan edilmesi gündemde.
Tayyip Erdoğan ve Barack Obama da İncirlik Üssü’nün IŞİD’e karşı savaşta kullanılması konusunda iki hafta önce varılan prensip anlaşmasını sonuçlandırmak için dün bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. Hürriyet Gazetesi Washington Temsilcisi Tolga Tanış'a konuşan kaynaklar, İncirlik Üssü’nün çok yakında koalisyon uçaklarının kullanımına açılmasının beklendiğini belirtmişti.
CNN TÜRK
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Hocaefendi'nin yeğeni elinde pazar poşetiyle evine giderken gözaltına alındı2.Geceyarısı gözaltına alınan Gültekin hakkında karar verildi!3.Bu kez İzmit'e İHA düştü.4.İtirafçı, Mehmet Akif Ersoy soruşturmasında Soylu'nun adını da verdi!5.26 şirkete operasyon! Çok sayıda gözaltı var
6.KHK'lıları ilgilendiren önemli haber: AİHM başvuru kriterlerini değiştirdi işte detaylar!7.Gökçek mahkeme zoruyla tahliye edildi, şimdi de anahtarları vermiyor!8.Amerika hayali kuranlar şokta: ABD Green Card programını süresiz olarak askıya aldı!9.Ünlüler diken üstünde: Uyuşturucu operasyonunda 8 gözaltı daha10.Kahramanmaraş'ta yürekleri ağızlara getiren deprem!

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







