İndirilen Benzin yine zamlanıyor
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Mart 16 2020
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruş zam bekleniyor. 13 Mart'ta benzine 51 kuruşluk büyük indirim gelmişti. Corona virüsü salgını nedeniyle düşüşte olan petrol fiyatları, Rusya ile Suudi Arabistan arasındaki fiyat savaşıyla birlikte tarihi düşüş kaydetmişti.
Benzinin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 7 kuruş zam bekleniyor. 13 Mart’ta benzinin litre fiyatına 51 kuruş indirim gelmişti.
1 Ocak’ta 6,98 TL olan İstanbul’da benzinin litre fiyatı, bugün itibarıyla 5,48 seviyesinde bulunuyor.
1 Ocak’ta 6,56 TL olan İstanbul’da motorinin litre fiyatı da bugün itibarıyla 5,70 TL’de satılıyor.
Corona virüsü salgınının küresel petrol talebini düşürmesi ve Suudi Arabistan’ın fiyat savaşı başlatarak petrol arzında büyük artışa gitmesi, petrol fiyatlarında tarihi düşüş yaşanmasına neden olmuş durumda. Sene başında 66 dolar seviyesinde olan Brent petrolün varil fiyatı, bugün itibarıyla 32 dolar seviyesinde yer alıyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Dikkat çeken paylaşımın ardından yandaş Zihni Çakır da gözaltına alındı2.Hani çelik kubbe vardı? Balıkesir'e İHA 10 gün önce düşmüş köylüler olmasa kimsenin haberi yok3.Sadettin Saran adliyeden adli tıpa sevkedildi!4.Zorunlu askerlikte yeni dönem!5.Ünlülere uyuşturucu operasyonu: 3 kişele daha ‘yakalama’ kararı
6.13 Milyon emekli dipte: Ekonomik kriz en çok onları vurdu7.Sadettin Saran adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı8.Pınar Türker, AYM’ye başvurdu: İBB davasında çıplak arama iddiası9.Yeneroğlu'ndan, Özel’e hukuk tembihi: Edirne cezaevinde çocuklarıyla yatan kaç anne var biliyor musunuz?10.Varmı böyle maaşı olan? Elon Musk’a 100 milyar dolar için onay

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL
ÇOK OKUNAN HABERLER







