İngilizlerden çarpıcı Burak Yılmaz iddiası

Galatasaray-Burak Yılmaz-West Ham üçgenindeki gelişmelerle ilgili İngiliz yayıncı kuruluş Skysports çok önemli bir iddiada bulundu.

İngilizlerden çarpıcı Burak Yılmaz iddiası

Galatasaray'ın milli yıldızı Burak Yılmaz'ın, Premier Lig ekiplerinden West Ham United'a transfer olup olmayacağı merak konusu...

Burak, Osmanlıspor maçı sonrası bu yöndeki sorulara kısa bir yanıt vermiş, "Gidip gitmeyeceğim 2-3 güne netleşir" ifadesini kullanmıştı. Galatasaray'dan ise henüz resmi bir açıklama yok.

Kiralamak istiyorlar
Gündemdeki transfer dedikoduları ile ilgili en çarpıcı iddia ise bugün akşam saatlerinde İngiltere'den geldi. Ada'nın prestijli yayıncılarından olan SkySports, Galatasaray'ın Burak'ı bonservisiyle satmak istediğini ileri sürdü.

Skysport'un internet sitesinde yer alan haberde, Galatasaray'ın ara transfer döneminde Burak'ı 5 milyon pound (Yaklaşık 21 milyon 500 bin TL) bonservis bedeliyle satmak istediği bildirildi.

Aynı haberde West Ham'ın bu transfere yaklaşımı da özetlendi. Slaven Biliç önderliğindeki Premier Lig ekibinin, ara transfer döneminde Burak'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istediği iddia edildi.

Emenike de listede

Transferle ilgili yarından itibaren de yeni gelişmeler yaşanması bekleniyor. Bilindiği üzere, West Ham bonservisi Fenerbahçe'de olan Nijeryalı forvet oyuncusu Emmanuel Emenike ile de ilgileniyor.
<< Önceki Haber İngilizlerden çarpıcı Burak Yılmaz iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER