İngiltere'de bıçaklı saldırı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazar, Eylül 6 2020
Paylaş
X Post
Birleşik Krallık’ın ikinci en büyük şehri Birmingham’da Pazar sabaha karşı birden çok bıçaklı saldırı gerçekleşti. Saldırılarda kaç kişinin yaralandığı açıklanmazken, polis “büyük çaplı bir olay” yaşandığını duyurdu.
Birleşik Krallık’ın ikinci en büyük şehri Birmingham’da Pazar sabaha karşı çoklu bıçaklı saldırıları gerçekleşmesinin ardından polis kentte "büyük çaplı bir olay" yaşandığını duyurdu.
Birmingham’ın da içinde bulunduğu alanı kapsayan West Midlands Polisi olayın ardından yaptığı açıklamada, "Gece yarısını yaklaşık yarım saat geçtikten sonra (Pazar sabaha karşı) Birmingham şehir merkezinde bıçaklama olayları yaşandığına dair telefonlar aldık" dedi. Bu telefonların ardından kısa bir süre sonra yeni bıçaklama olaylarının yaşandığına dair telefonlar almaya devam ettiklerinin belirtildiği polis açıklamasında, durumun "büyük çaplı bir olay" olarak ilan edildiği ifade edildi.
Bıçaklı saldırılar sonucunda yaralananlara ve yaralıların durumuna dair ellerinde bilgi olduğunu ancak bunu şu anda açıklayamayacaklarının aktarıldığı açıklamada, sağlık görevlilerinin yaralananların gerekli ilk yardım hizmetini almaları için çalıştığı belirtildi.
Polis açıklamasında olayın aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği kaydedilirken, olayın sebebine dair tahmin yürütmenin doğru olmayacağı aktarıldı.
Londra’da da bıçaklı saldırı
Scotland Yard polisinin Pazar sabahı yaptığı açıklamaya göre, Birleşik Krallık’ın başkenti Londra'da da Cumartesi gecesi bıçaklı saldırı meydana geldi ve saldırıda beş kişi yaralandı. Bir kişinin durumunun ağır olduğu belirtilirken, olayın başketin güneydoğusunda gerçekleştiği aktarıldı. Olayla ilgili beş kişinin gözaltına alındığı ifade edilirken, saldırının sebebinin henüz bilinmediği kaydedildi.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.ABD'de silahlı saldırı: 8 çocuk öldürüldü2.Pencereden seyredilen yıkılış!3.Hareket bereket4.Avrupa'nın en büyüğü Fenerbahçe: 'Türk finalinde' Galatasaray'ı devirdi5.Trump: ABD donanması ablukayı geçmeye çalışan İran gemisini vurdu
6.Maçoğlu: Süleyman Soylu ‘Gülistan Doku dosyasına’ koruma kalkanı oluşturdu7.Çocuk nüfus oranı tarihin en düşük seviyesinde; yüzde 37'si yoksulluk ve sosyal dışlanma riskiyle karşı karşıya8.Türkiye'nin 25 yıllık dev şirketi iflas etti: Tasfiye süreci başladı9.Maraş katliamında vefat eden 11 yaşındaki Yusuf'a yapılan ayrımcılık insanlığı utandırdı!10.İmamoğlu’ndan etkin pişmanlık iddiası

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ABDULLAH AYMAZ













