İnönü Üniversitesi Vakfı olağan genel kurul toplantısı yapıldı


MALATYA (CİHAN)- Malatya İnönü Üniversitesi Vakfı Olağan Genel Kurul Toplantısı, Kale ilçesindeki Kalegöl Otel'de yapıldı.

Divan Başkanlığını İstanbul Üniversitesi Rektörlerinden Prof. Dr. Mesut Parlak'ın yaptığı toplantıda, Vakıf Başkanı Prof. Dr. Cemil Çelik tarafından İnönü Üniversitesi Vakfının 2008'den bu yana yaptığı faaliyetler hakkında genel bilgiler verildi. Daha sonra ise gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi. Toplantıda 2013 yılına ait Vakıf Bilançosu ve Gelir Tablosu, Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ile Denetleme Kurulu Raporu da okundu. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Vakfın 2015 yılına ait bütçe taslağının görüşülmesi ve oylanarak kabul edilmesiyle sona erdi.

İnönü Üniversitesi Vakfı'nın Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda, hasta yakınlarına hizmet veren Hastane Oteli'nde 2012 yılında başlatılan 'Askıda Oda' uygulamasından sonra, 2014 yılında Üniversite Yemek Evi'nde 'Askıda Yemek' uygulamasının başlatıldığı, her iki uygulamanın da kamuoyunda büyük beğeni ve ilgi gördüğü dile getirildi.

Toplantıda ayrıca, önümüzdeki aylarda İstanbul'da Malatyalı işadamları ile bir toplantının organize edilerek, Vakfın faaliyetlerinin anlatılması, 'Askıda Oda', 'Askıda Yemek' ve 'Öğrenci Bursları' konularında istişarelerde bulunulması ve destek talep edilmesi kararlaştırıldı.

CİHAN
<< Önceki Haber İnönü Üniversitesi Vakfı olağan genel kurul toplantısı... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER