İnşaat sektörü yabancı yatırımları ele alacak


Silverline Platin sponsorluğunda yapılacak olan 4. İnşaat ve Konut Konferansı'nda inşaat sektörünün büyüme yöntemleri ve yabancı yatırımlar gibi konular ele alınacak. Ayrıca finansman önerilerine değinilecek.

İlk olarak İstanbul İnşaatçılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım'ın söz alacağı konferansa 500'ü aşkın sektör oyuncusu katılacak. 26 Ocak tarihli etkinlikte Silverline Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Laçin, Aşçıoğlu Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Aşçıoğlu, Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Ağaoğlu Şirketler Grubu CEO'su Önder Halisdemir, Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan, Dekar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Salih Kuzu, Akfen Altyapı Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Selim Akın, Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Boğaziçi İmar Planlama ve MÜSİAD İnşaat, Çevre ve Yapı Malzeme Sektör Kurulu Başkanı Reha Yeltekin, Realtyport Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, Yeniköy Enerji Yatırımları Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kandaloğlu, Kolcuoğlu Demirkan Koçaklı Hukuk Bürosu Ortağı Serhan Koçaklı, Borusan Mannesmann Yapısal Çelik Ürünleri Segment Yöneticisi Ersan Koyun görüşlerini paylaşacak.

Mariott Hotel Asia'da saat 09.00'da başlayacak olan Silverline 4. İnşaat ve Konut Konferansı; İNDER İstanbul İnşaatçılar Derneği, ÇEDBİK Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği, AEMDER Ağaç İşleri Endüstri Mühendisleri Derneği, BACADER Baca İmalatçıları ve Uygulayıcıları Derneği, ÇATIDER Çatı Sanayici ve İşadamları Derneği, EYODER Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği, İMSAD Türkiye İnşaat Sanayicileri Derneği, İSEDA İklimlendirme Soğutma Eğitim Danışma ve Araştırmacıları Derneği, K.B.S.B. Kazan ve Basınçlı Kap Sanayicileri Birliği, KALİSDER Kalıp ve İskeleciler Derneği, TİMDER Tesisat İnşaat Malzemecileri Derneği, XPS ISI Yalıtımı Sanayicileri Derneği, TUCSA Türk Yapısal Çelik Derneği, Yapı Denetçileri Derneği tarafından teşvik ediliyor.

Konferansta ayrıca yine Türkiye'de bir ilk olarak Nisan ayında gerçekleşecek Marka Şehirler Zirvesi tanıtılacak.
CİHAN
<< Önceki Haber İnşaat sektörü yabancı yatırımları ele alacak Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER