Arda Turan'dan dikkat çeken yorum

Barcelona’da forma giyen milli yıldız Arda Turan, bir İspanyol radyo programına konuk oldu.

Arda Turan'dan dikkat çeken yorum

Takım olarak üst üste 2. kez Şampiyonlar Ligi Kupası’nı kazanmak istediklerini ifade eden Arda, Barcelona ve eski takımı Atletico Madrid’le ilgili değerlendirmeler yaptı.

İspanya ve Türkiye arasında kıyaslama yapan Arda Turan, Katalonya ile İspanya arasında sorunların olduğunu ancak bunu demokratik çerçevede konuşarak hallettiklerine dikkati çekti ve “İnşallah benim ülkemde de böyle olur.” dedi.


"İnşallah benim ülkemde de sorunlar demokrasiyle konuşarak çözülür" | Samanyolu Haber
"Katalonya Özerk Yönetimi Başkanı’nı tanıyor musun?" sorusuna 'Hayır' cevabını veren Arda, “Ama Katalonya’nın düşüncelerine saygı duyuyorum. Ve tarzını, bu konudaki gelişmeler keşke benim ülkemde de bu şekilde olsa çok isterim yani konuşarak, demokrasiyle, paylaşarak çok güzel olurdu. İnsanlar ölmeden."

Arda, sunucunun 'Şu anda Türkiye’nin durumu biraz hassas' demesi üzerine, "Durum şu anda birazcık kötü. Ama işte sizin gösterdiğiniz demokrasi anlayışı hem İspanya’nın hem Katalonya’nın... Bizde de olabilir... İnsanlar ölmeden, konuşarak düzelebilir."

"ORADA İNSANLAR ÖLÜYOR"

Radyo sunucusu, 'Çok ilginç, röportaj neşeli bir atmosferde devam ederken Arda da sen de (tercüman) yüzleriniz asıldı ve üzüldünüz.' tespitini yaptı.

Bunun üzerine Arda, "Çünkü orada insanlar ölüyor. Burada da Katalonya ve İspanya arasında bir sürü konuşmalar tartışmalar oluyor. Ama demokratik şekilde. İnşallah benim ülkemde de böyle olur." dedi.

"ANNEM SAKALIMI SEVİYOR"

Sakalını hangi şartta keseceğine dair soruya Arda, "Annem seviyor. Bu her şeyden daha önemli benim için. Şampiyonlar Ligi için kafamı kesebilirim." esprisini yaptı.

HALİL İBRAHİM SOFRASI

Arda Turan en çok sevdiği şarkıcının Barış Manço olduğunu belirterek, ondan övgüyle bahsetti ve 'Halil İbrahim Sofrası' şarkısını çok sevdiğini aktardı. İspanyol radyosu, programı 'Halil İbrahim Sofrası' şarkısıyla sonlandırdı.

CİHAN
<< Önceki Haber Arda Turan'dan dikkat çeken yorum Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER