Internorga Fuarı kapılarını açtı


HAMBURG (CİHAN)- Hamburg Uluslararası Internorga Otel, Restoran, İkram, Pastane, Gastronomi Ticaret Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı. Beş gün boyunca açık olan ve aralarında birçok Türk firmasının da bulunduğu fuarda, 25 farklı ülkeden bin 300 firma ürünlerini sergileyecek.

Hamburg Fuar ve Kongre Merkezi'nin 100 bin metrekare alanı üzerinde tanıtılan Inter Nogra'da birçok Türk firması yeni mallarının tanımı ve pazarlamasını yapma sevincini yaşadı. Turizm sektörünün gıda ve gıda ekipmanlarının sergilendiği fuara bu yılda Türkiye'den firmalar yer aldı.

1921 yılından itibaren her yıl geleneksel olarak yapılan fuarda otel, restoran, kafe, bar, mobilya, ambalaj makineleri, sağlık malzemeleri, bardak, porselen, zücaciye ve aparatları, gıda servis sistemleri, soğutma ekipmanları, pişirme ekipmanları, kafeterya ekipmanları, taşıma sistemleri, kahve makineleri, yıkama makineleri, bilgisayar sistemleri, güvenlik ekipmanları, otel kayıt sistemleri, kasa sistemleri ürünleri ziyaretçilerin ilgisini çekmek için sergileniyor.

Beş gün boyunca kapılarını büyük küçük firmalara ve Hamburg esnafına açan ticaret fuarını geçen yıl 95 bin kişi ziyaret etmişti organizatörler bu yıl bu sayının yüz bin olmasını bekliyor. Öte yandan geçen yıl olduğu gibi bu yılda fuarda dondurma ve pizza yarışmasında ustalar Avrupa şampiyonluğu için mücadele edecekler. CİHAN
<< Önceki Haber Internorga Fuarı kapılarını açtı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER