İntikam için kayınvalidesini öldürdü
⏱ Okuma Süresi 3 dk•Yayınlanma Çarşamba, Haziran 1 2016
Diyarbakır'da annesi Edibe Çalar'ı öldüren kocası Mehmet Karadayı'dan intikam almak için kayınvalidesi Besra Karadayı'yı öldüren Melek Çalar ömür boyu ve 10 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Ergani İlçesi'nde 26 Kasım 2012 günü meydana gelen olayda, eski uzman çavuş Mehmet Karadayı(25) kendisini terk eden ve boşanma davası süren 3 çocuk annesi, 12 yıllık eşi Melek Çalar'ın (20) babasının evini tabanca ve el bombaları ile bastı. Öfkeli damat, eşini kendisinden ayırmakla suçladığı kayınvalidesi Edibe Çalar'ı (50) tabancayla vurarak öldürürken, kayınpederi Çuço Çalar'ın da (53) aralarında bulunduğu 8 kişiyi yaraladı. El bombalarından birini pimini çekerek içinde 12 kişi bulanan eve atan Mehmet Karadayı, bombanın patlamaması üzerine ikinci bombayı atmak isterken, kayınbiraderi tarafından başına sopayla vurularak durduruldu.
ANNESİ ÖLDÜRÜLEN GELİN KAYINVALİDESİNİ ÖLDÜRDÜ
10 Şubat 2014 tarihinde ise saldırıdan dolayı tutuklanan Mehmet Karadayı'nın anne ve babasına saldırı düzenlendi. Saldırıda öfkeli damadın annesi Besra Karadayı hayatını kaybederken, babası Ekrem Karadayı ise ağır yaralandı. Saldırının ardından Melek Çalar, babası Çuço Çalar ile kardeşleri Hasan, Hüseyin ve Mikail Çalar hakkında soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında Melek Çalar ve babası Çuço Çalar tutuklanırken, savcı tüm sanıkların ağırlaştırılmış ömür boyu hapisle cezalandırılmasını istedi. İki ayrı saldırı nedeniyle anne ve babaları cezaevine giren çiftin 12 yaşından küçük 2'si kız 3 çocuğu ise Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nca kurum bakımına alındı. Yargılama sırasında baba Çuço Çalar tahliye edilirken, Melek Çalar saldırıyı babasının tehditleri üzerine gerçekleştirdiğini, kayınvalidesini öldürmezse, babasının 3 çocuğunu öldürmekle tehdit ettiğini söyledi. Bu arada Diyarbakır 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanan damat Mehmet Karadayı ise ağırlaştırılmış ömür boyu ve 160 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

BABAM ÖLDÜRTTÜ
Eşinin öldür
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır, Fas ve Tunus gibi ülkelere gönderilecek2.'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı yanacak?3.Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...4.Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldırı: Durumu kritik!5.MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine gelene kadar düşürülmedi?
6.Dünyanın en pahalı şehirleri açıklandı: İstanbul'un listedeki sırası dikkat çekici7.Ünlü isimlere uyuşturucu operasyonu: Listede kimler var?8.2,5 milyar dolar çöp mü oldu? AKP S-400'ler için 'U' dönüşüne hazırlanıyor9.Zehra Kınık'a ödül gibi ceza10.Bahçeli'den Öcalan mitingi açıkalaması: 'Büyütülecek bir husus değil'

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER

AB'ye ilticada 'Ruanda modeli': Sığınmacılar Mısır...

'Soruşturmada 100'e yakın isim var': Kimlerin başı...

Zelenskiy'den endişelendiren savaş açıklaması...

Süper ligde top koşturan futbolcuya silahlı saldır...

MSB'den İHA savunması: Neden Türkiye'nin göbeğine ...


