Apple bu sefer hayranlarını üzecek

Daha önce sosyal medyada paylaşılan iPhone 11 çizim ve görüntülerinin Apple hayranlar tarafından hazırlantığı ortaya çıkmıştı. Son görüntüde ise ilk kez fiziksel tasarımın ispatı olabilecek çizimler ortaya çıktı. Çizimler doğru çıkarsa Apple kullanıcılarının telefondaki kameraların konumundan memnun kalmayabileceği belirtiliyor.

iPhone 11'den ilk kare: Üç kamera mı olacak?

iPhone 11'e ait olduğu iddia edilen ilk çizimler ortaya çıktı. Yeni çizimlerde üç adet kamera için ayrılmış boşluklar görülüyor. 

Daha önce sosyal medyada paylaşılan iPhone 11 çizim ve görüntülerinin Apple hayranlar tarafından hazırlantığı ortaya çıkmıştı. Son görüntüde ise ilk kez fiziksel tasarımın ispatı olabilecek çizimler ortaya çıktı.

KAMERA SAYISI ARTACAK MI?

Apple’ın yeni nesil telefonu iPhone 11’e ait olabilecek yeni çizimler sızdırıldı. Teknik çizimler, yeni cihazlarda kameralara büyük bir güncelleme geleceğine dair iddiaları teyit eder nitelikte. 

iPhone 11 çizimleri doğru çıkarsa Apple kullanıcılarının telefondaki kameraların konumundan memnun kalmayabileceği belirtiliyor.

Çizimlere göre yeni Apple yeni modele fazladan bir kamera ekliyor. Böylece telefonda toplam üç kamera olacak. Bu da iPhone fotoğrafçılığını yepyeni bir boyuta taşıyacak. 

3'üncü lensin hangi maksatla kullanılacağı ise bilinmiyor. 

ULTRA GENİŞ AÇILI LENS

Yeni kameranın ultra geniş açılı bir lensi olması mümkün. Samsung’un ve Huawei’nin en son cihazlarında bu tarz lensler bulunuyor. 

Ultra geniş açılı lensler çok etkileyici panaromik fotoğraflar çekmeyi ve ekrana çok daha fazla şey sığdırmayı mümkün kılıyor.

2019’da çıkacak iPhone’un kameraları üçgen şeklinde dizilmiş görünüyor. LED flaş ise bu üçgenin üzerinde yer alıyor. 

KAMERA DİZİLİŞİ 2x2 ŞEKLİNDE OLABİLİRDİ

Üç kamera ve bir flaş, 2×2 şeklinde dizilebilirdi. Daha önceki hayran çizimlerinde kameralar bu şekilde dizilmişti ve daha hoş bir görünüme sahipti. 

Çin mikro blog sitesi Weibo’da yayımlanan çizimlerin "iPhone 11" çizimleri olup olmadığı henüz teyit edilmiş değil.  
<< Önceki Haber Apple bu sefer hayranlarını üzecek Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER