Irak, Türk Büyükelçisini Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Cumartesi, Aralık 5 2015
Irak, Türk Büyükelçisi'ni Dışişleri Bakanlığı'na çağırdı. Irak, Musul'a gönderilen Türk askerlerinin çekilmesini istedi.

Bağdat hükümeti tarafından yapılan açıklamada, Peşmegelerin eğitimi için ülkenin kuzeyine gönderilen Türk askerleri için kendilerinden onay alınmadığını belirtilerek, bu askerlerin geri çekilmesi için Ankara’ya çağrı yaptı.
Başbakanlık’tan yapılan yazılı açıklamada, “Iraklı yetkililer, Türkiye’yi aramızdaki iyi komşuluk ilişkilerine saygı duymaya ve Irak topraklarından çekilmeye çağırmaktadır” denildi.
Sputnik
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakkında açıklama2.İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyor!3.Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çifte yalanlama4.Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' gerekçesiyle kara kutuyu incelemeyi reddetti!5.Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehit oldu, 6 IŞİD'li öldürüldü
6.Fatih Altaylı hakkında tahliye kararı7.Yargıtay'dan Narin Güran kararı!8.Yandaş basında 'yandaşlık' kavgası: Cem Küçük, Hande Fırat'ı 15 Temmuz'la hedef aldı9.İktidara tepkiler çığ gibi: 'Ülke terörist kampına dönüştü, iktidar muhaliflerin peşinde'10.Almanya kara kara düşünüyor: 120 bin kamyon/TIR şoförü açığı var!

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN

ARİF ASALIOĞLU

KADİR GÜRCAN

ŞERİF ALİ TEKALAN
ÇOK OKUNAN HABERLER

Başsavcılıktan Sadettin Saran'ın ikinci testi hakk...

İHA krizinde bilinmeyen detaylar gün yüzüne çıkıyo...

Karaca ve Baransu cephesinden Cemal Enginyurt'a çi...

Bizi karıştırmayın! Almanya 'teknik yetersizilk' g...

Yerlikaya'dan saatler sonra açıklama: 3 polis şehi...


