İran Meclis Başkanı'ndan Trump'a sert sözler

İran Şura Meclisi'nde konuşan İran Meclis Başkanı Ali Laricani, "Trump, ABD'nin gerçek ve çirkin yüzüdür" açıklamasında bulundu. Laricani ayrıca " Trump'ın açıklamaları ABD'nin yalnızca Suriye petrolünü umursadığını gösteriyor" ifadelerini kullandı.

SHABER3.COM

İran Meclis Başkanı Ali Laricani, İslami Şura Meclisi'nde yapılan açık oturumdaki konuşmasında, “ABD, Beyaz Saray’ın politikalarının gerçek ve çirkin yüzünü göstermeye çalışan bir başkana sahiptir” ifadelerini kullandı.

"ABD SADECE PETROL SAHALARINI KORUYOR"

İran’ın Tasnim haber ajansındaki habere göre Laricani, “ABD, Beyaz Saray’ın politikalarının gerçek ve çirkin yüzünü göstermeye çalışan bir başkana sahiptir. ABD’nin en gizli politikalarını açıkça ifade etmek, Trump’ın özellikleri arasında. Son zamanlarda, IŞİD terörist örgütünün liderinin ölümünü açıkladığında Trump, yalnızca Suriye petrolünü umursadıklarını ve ABD ordusunun askerlerinin yalnızca Suriye'nin petrol zengini bölgelerinde bulunduğunu belirtti. Trump’ın bu açıklamaları, Beyaz Saray’ın gerçek yüzünü görmemizi sağlıyor” diye konuştu. 
<< Önceki Haber İran Meclis Başkanı'ndan Trump'a sert sözler Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER