İran'da bomba yüklü araçla saldırı: En az üç ölü
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Aralık 6 2018
İran'ın güneyindeki Çabahar kentinde, bir polis merkezi yakınlarında bomba yüklü araçla yapılan saldırıda en az üç kişinin yaşamını yitirdiği açıklandı.
Devlet televizyonuna konuşan bir yetkili, "Bu sabah, Çabahar'daki bir polis merkezi yakınlarında bir arabanın içinde bomba infilak etti" açıklamasını yaptı.
Devlet televizyonu haberinde olayı "terör saldırısı" olarak niteledi.
Olayda birçok kişinin de yaralandığı aktarılıyor. Saldırıyı henüz üstlenen olmadı.
Çabahar, Afganistan ve Pakistan ile sınırı bulunan Sistan-Belucistan Eyaleti'ne bağlı.
Eyalette Pakistan merkezli Beluci ayrılıkçı gruplar faaliyet gösteriyor. Eyalet aynı zamanda cihatçı gruplar tarafından sınır geçişlerinde kullanılıyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Enkaza ulaşıldı, kurtulan yok: Libya Genelkurmay Başkanı'nı taşıyan uçak Haymana civarında düştü!2.Suriye’de Hakan Fidan’a Soğuk Duş3.BM koruması altındaki eğitimci Güngör'ün Türkiye'ye iade tehlikesi sürüyor!4.Ne mesaj taşıyor? Karadeniz'de Türk gemisine kamikaze dron saldırısı yapıldı!5.MEB yine yapacağını yaptı: Yıllardır sürüyordu kaldırdı!
6.Karadağ kısa süre önce yaşanan krizden sonra vize kararını verdi!7.Daltonlar çetesine bir soruşturma daha: Mahkeme salonunda jandarmaya saldırmışlardı!8.Uyuşturucu Soruşturması: Emrullah Erdinç serbet9.Otobüs umre için Arabistan'da bulunan Türk kafilesinin içine daldı: Ölü ve yaralılar var!10.İşte 2026'nın asgari ücret rakamı!

CUMA KARAMAN

SAFVET SENİH

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI

ABDULLAH AYMAZ
ÇOK OKUNAN HABERLER







