İş yeri 10 kez soyulan esnaf kapıya elektrik bağladı


Batman'da iş yeri hırsızlar tarafından 10'dan fazla soyulan bir esnaf, kapısına elektrik bağlayarak önlem aldı.

Çarşı Mahallesinde Eski Hamam sokağında Milli Piyango bayiliği yapan Nihat Çelik'in iş yeri daha önce hırsızlar tarafından defalarca soyuldu.
Son olarak iş yerine giren ve yaklaşık 15 bin liralık sigara ile bin 500 lira para çalan hırsızlar, Çelik'in ilginç bir yöntemle önlem almasına neden oldu.

Çelik, daha önce iş yerinin kapılarını kırarak para ve sigara çalan hırsızlara karşı kapısına elektrik kablosu çekerek akım verip önlem aldı.
Hırsızlık olaylarının canına tak ettiğini belirten Çelik, mahallede 36 yıldır esnaflık yaptığını ve bu süre içerisinde iş yerinin defalarca soyulduğunu kaydetti.

'BU SEFER GELDİĞİNDE ONLAR DÜŞÜNSÜN'

Hırsızların kepenkleri kırarak içeri girdiğini belirten Çelik, şunları kaydetti: "Bir defasında 300 bin lira değerinde sigara çalındı. İş yerimin o zaman kaskosu yoktu ve o paramı alamadım. Ondan sonra iş yerime kasko yaptım ve zararım karşılandı. İş yerimin soyulduğunu komşu esnaflar bana haber verdi. Ben de durumu emniyete bildirdim. Ben saat 7'de aradım 2 saat sonra olay yerine gelip inceleme yaptılar. Ben artık hırsızlardan bıktım. Kapıma elektrik bağladım. Akşam çıktığımda kabloyu devreye koyuyorum. Bu sefer geldiğinde onlar düşünsün. Ne olacaksa beni ilgilendirmiyor. Onlar düşünsün." diye konuştu. CİHAN
<< Önceki Haber İş yeri 10 kez soyulan esnaf kapıya elektrik bağladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER