İşadamları, kan ve organ bağışında bulundu

İşadamları, kan ve organ bağışında bulundu

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği'nin (GGYD), Türk Kızılayı işbirliğiyle düzenlediği kampanya çerçevesinde Ankaralı işadamları kan ve organ bağışında bulundu.

GGYD Yönetim Kurulu'nun, Türk Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle organize ettiği kan ve organ bağışı kampanyasına çok sayıda üye katıldı. GGYD Başkanı M.Nezih Allıoğlu ve yönetiminin öncülük ettiği kampanyaya katılanlardan durumu uygun olanlar kan bağışında bulundu, bazı üyeler de organlarını bağışladı.

Kampanyaya ilgi gösteren üyelere teşekkür eden Başkan Allıoğlu, kan ve organ bağışının her şeyden önce bir insanlık görevi olduğunu söyledi. Allıoğlu, "Bugün başkasına lazım olan kan ve organ, belki de bir gün bize veya bir yakınımıza lazım olacak. Kan hayattır ve temini konusunda hepimizin Kızılay'a tam destek olması gerekir. Türk Kızılayı'nın kan taleplerine cevap verebilmesi için stokları her an yeterli olmalı. Bunun için sağlığı yerinde olan herkesi kan vermeye davet ediyoruz.18- 65 yaşları arasında, 50 kilogramın üzerinde olan her sağlıklı kişi kan verebilir. Bağışçılar yılda toplam 4 üniteyi geçmemek koşuluyla kan bağışında bulunabilirler." diye konuştu.
CİHAN
<< Önceki Haber İşadamları, kan ve organ bağışında bulundu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER