İşadamlarına Kırşehir'de yatırım avantajları anlatıldı


Kırşehir'de yeni yatırımların yapılmasını sağlamak amacıyla yerli ve yabancı işadamlarına yatırım avantajları anlatıldı. Kırşehir'e gelen yabancı ve yerli firmaların temsilcilerine kentin ekonomik, sosyal ve kültürel avantajları hakkında bilgi verildi.

Kırşehir Valiliğinde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Vali Necati Şentürk'ün yanı sıra Milletvekilleri Mikail Arslan ve Salih Çetinkaya, Ahi Evran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, Hollanda firması Greenipp'in Genel Müdürü Bas Welle, ilgili kurum yöneticileri ile yerli ve yabancı iş adamları katıldı.

Vali Şentürk, Kırşehir'e gelen yatırımcılara imkanları ölçüsünde yardımcı olacaklarını ve onlardan ciddi anlamda yatırımlar beklediklerini söyledi.

Yerli ve yabancı iş adamlarının Kırşehir'deki yatırım öncelikleri hakkında bilgilendirileceğini belirten Vali Şentürk, "Kırşehir'i daha kalkınmış bir hale getirmek için çalışmalar yürütüyoruz. Devletimiz yatırımcıları her zaman desteklemiştir. Milletvekillerimiz, il protokolü ve sivil toplum kuruluşlarımızın temsilcileri başta olmak üzere ilimizin bütün dinamikleriyle birlikte hareket ederek yerli ve yabancı sermaye ile ilimize yeni yatırımların getirilmesi için ortak bir gayretin içerisindeyiz." dedi.

Toplantı, yatırımcı kuruluş yetkililerinin sunum yapmalarının ardından Vali Şentürk ile yerli ve yabancı iş adamları arasında yapılan fikir alış-verişi ile sona erdi.

CİHAN
<< Önceki Haber İşadamlarına Kırşehir'de yatırım avantajları anlatıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER