'İşbirliği arayan İmralı'ya baksın'

CHP’li Ağbaba, iktidarın CHP’yi terör örgütüyle ilişkilendirmesine tepki gösterdi: “Eğer PKK’yla, terörle, işbirliği arıyorlarsa İmralı Cezaevi’ne baksınlar. Öcalan’ın koğuşuna hiçbir cezaevinde olmayan 87 ekran LCD televizyon koyanlar, PKK’yla iş birliği yapıyor.”

'İşbirliği arayan İmralı'ya baksın'

BOZDAĞ YALAN SÖYLÜYOR

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya’da düzenlediği basın toplantısında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ’ı eleştirdi. Bekir Bozdağ’ın CHP milletvekillerinin 2016 yılında 81 PKK’lı mahkûmu ziyaret ettiği iddiasını hatırlatan Veli Ağbaba, “Bu konuyla ilgili Adalet Bakanı hakkında dava açacağız. Yalan söyledi. Resmen iftira attı. Böyle bir şey olmadığını kendisi de biliyor. Şu anda Türkiye’nin en rahat cezaevi Öcalan’ın kaldığı İmralı Cezaevi. Öcalan’ın odasına 3’lü misafir koltuk takımı alanlar, terörle işbirliği yapıyor” ifadelerini kullandı.

AKP PKK’LI MAHKÜMLARLA GÖRÜŞTÜ İŞTE KANITLARI’

Ağbaba, AK Parti milletvekilleriyle yaptıkları cezaevi ziyaretlerinden fotoğrafları da basın mensuplarına göstererek şunları söyledi: “Günlerdir CHP sanki tek başına cezaevi ziyaretleri yapıyormuş gibi bir hava oluşturulmak isteniyor. Bu insan Ayşe Türkmenoğlu AKP Konya Milletvekili, cezaevi alt komisyon başkanı. Bu da Mehmet Metiner, AKP Adıyaman Milletvekili. Burası da cezaevi. Hani diyorlardı ya ‘Kimle görüşüyordunuz?’ Bakın Ayşe Türkmenoğlu, Mehmet Metiner, Murat Bozlak. Bunlar da mahkûmlar. Bakın işte size PKK’lı mahkûmlar. Kim görüşüyormuş?”

Meydan
<< Önceki Haber 'İşbirliği arayan İmralı'ya baksın' Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER