İsfade eden Bakkal: Bu kadar küfrü hak edecek bir şey yapmadım

Okuma Süresi 3 dkYayınlanma Cuma, Eylül 18 2015
Spor Toto Süper Ligi'nde 4 - 0'lık Osmanlıspor mağlubiyeti sonrası istifa ettiğini açıklayan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bu kadar küfrü hak edecek bir şey yapmadığını söyledi.
Spor Toto Süper Ligi'nde 4 - 0'lık Osmanlıspor mağlubiyeti sonrası istifa ettiğini açıklayan Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bu kadar küfrü hak edecek bir şey yapmadığını söyledi.

Mesut Bakkal, maç sonrası yaptığı açıklamada, bugün itibariyle görevini bıraktığını ifade etti.

Kimseyi kırmak, dökmek niyetinde olmadığını anlatan Bakkal, "Bazen bırakacağın yeri de duracağın yeri de iyi bilmen gerekiyor. Nasip denen bir şey var, bundan ötesi yok zaten. Belki bazı şeyler olmuyorsa olmaması gerektiğindendir. Bizler her zaman adam gibi geldik, adam gibi gideriz. Hiç kimsenin bize küfretmeye hakkı yok. 'İstifa' diye bağırabilirsiniz, tribün aşağı inebilir, ama ne ben, ne futbolcular, ne ekibim bu küfrü hak etmiyoruz. Tek serzenişim bu" şeklinde konuştu.

'SÖYLENENLERİ AYNEN İADE EDİYORUM'

İyi başladıklarını ve çok talihsiz maçlar oynadıklarını anlatan Mesut Bakkal, "Bir tatsızlık var. İnşallah bu tatsızlık bendendir. Çok iyi dostluklarımız oldu. Giderken de hiç 5 kuruş talebimiz olmaz. Burada sığınayım, kalayım, böyle bir şey yok. Önemli olan burada Mersin'in başarılı olması. İnşallah benden sonra düzelir. 30 dakikaya kadar iyi götürdük, geri pası ile yeniliyoruz. Bir şeyler var. Bir güdümsüzlük var, bir şey var. İyi yapmaya çalışan bir ekip var. Kimsenin iyi niyetinden şüphem yok. Ama hakikaten üzüldüm. Bu kadar bir şeyler yapmaya çalıştığım bir camianın tribününden küfür edilmesi benim gücüme gitti. Bunu hiç kimse hak etmiyor. 'İstifa' diye bağırabilirsiniz, veya 'bırak git' diyebilirsiniz, -herkese mal etmiyorum- ama aynen söylenenleri iade ediyorum. Bunu ne ben hak ediyorum, ne oyuncularım hak ediyor. Bu saatten sonra fazla kalmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

'BU KADAR TEPKİ VARKEN DE BAĞLASANIZ DURMAM'

Bu camianın önünü açmaları gerektiğini, ileriki tarihlerde herkesin birbirine yine işinin düşeceğini ve bu camianın içinde olduklarını vurgulayan Mesut Bakkal, şöyle devam etti: "Dostluklarımızın, arkadaşlıklarımız bozu

Bu haberler de ilginizi çekebilir