'Işık ve Gölge' sergisi Ankara halkıyla buluştu


Çankaya Belediyesi, Timurtaş Onan Atölyesi'nin siyah beyaz fotoğraflarından oluşan 'Işık ve Gölge' sergisini Ankaralılarla buluşturdu. Atölye öğrencilerinin 33 çalışmasından oluşan sergi, Galeri Çankaya'da 13 Şubat'a kadar görülebilecek.

Çankaya Belediyesi, İstanbullu Fotoğraf Sanatçısı Timurtaş Onan'ın atölyesine devam eden öğrencilerin çalışmalarını Ankaralılarla buluşturdu. Timurtaş Onan'ın ve atölye öğrencilerinin de katıldığı sergide, 33 farklı siyah beyaz fotoğraf yer alıyor.

Sergi hakkında bilgi veren Onan, "Daha önce İstanbul, İzmir, Adana ve Mersin'de de sanatseverlerle buluşan sergimiz, gölgeleri ve ışıkları kullanma çalışmasına dayanıyor. Işığın leke ve form açısından önemini bu fotoğraflar çok net olarak gözler önüne seriyor." dedi.

SERGİ,13 ŞUBAT'A KADAR GÖRÜLEBİLECEK

Atölye çalışmalarında her meslek ve yaş grubundan öğrencinin bulunduğunu belirten Onan, "Çalışmalarımızda, fotoğraf çekerken grafik geometri kararını oturtmaya, fotoğrafın biçimsel yönü kadar fikri üzerinde durmaya da önem veriyoruz." diye konuştu.

Galeri Çankaya'nın alt katında, atölye çalışmalarından oluşan slayt gösteriminin de yapıldığı sergi, 13 Şubat'a kadar görülebilecek.

CİHAN
<< Önceki Haber 'Işık ve Gölge' sergisi Ankara halkıyla buluştu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER