İsmail Kartal G.Saraylı futbolcular için öyle bir söz söyledi ki...

İsmail Kartal, Galatasaray derbisi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. kartal, taraftarların etkisiyle galatasaraylı oyuncuların ayaklarının titreyeceğini söyledi.

İsmail Kartal  G.Saraylı futbolcular için öyle bir söz söyledi ki...

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, basın mensuplarıyla yaptığı sohbette hafta sonunda Kadıköy'de karşılaşacakları Galatasaray derbisiyle ilgili iddialı açıklamalarda bulundu. Rakipleri karşısında kendi saha ve seyircileri önünde oynamanın avantajına dikkat çeken genç teknik adam, "12 numaramızın enerjisiyle en iyisini yapmaya çalışacağız. Her şeyin sonu iyi olsun. Galatasaray'ı yenerek taraftar ve camiaya mutluluk yaşatmak istiyoruz. Kendi saha ve seyircimiz önünde ayağımızın titreyecek durumu yok. Ancak bizim değil, rakibimizin ayağı titreyecek" ifadelerini kullandı.
 
Galatasaray maçı öncesi psikolojik üstünlüğün Fenerbahçe'de olacağına vurgu yapan İsmail Kartal, "Tribünlerin bu maçtaki enerjisi her şeyin üstüne çıkacak" şeklinde görüşünü dile getirdi. Sezonun ilk yarısında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-1 kaybettiği maçta haksız yere 10 kişi kaldıklarını hatırlatan Kartal, "Eğer eksik kalmasaydık, Sneijder o golü atamazdı. O maç 11'e 11 oynanmalıydı" dedi.
 
Derbide Galatasaray'a karşı her hangi bir tedbir almayacaklarına vurgu yapan Kartal, "Fenerbahçe'nin bir oyun felsefesi var. 17 yaşındaki Uygar da girse oynasa sistem içinde en iyisini yapıyor. Mücadele, pozisyonlarımız var. Derbiyi kazanmak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. En iyi futbolu biz oynuyoruz. Her anlamda takımın istatistikleri şu anda ligin çok üstünde. İnşallah bu maçı da 11 kişi bitiririz" değerlendirmesinde bulundu.

<< Önceki Haber İsmail Kartal G.Saraylı futbolcular için öyle bir söz... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER