İsrafil Avcı OGC'nin yeni başkanı oldu


Osmaniye'de en fazla sarı basın kartı üyeye sahip Gazeteciler Cemiyeti Derneği'nin (OGC) tek listeyle gidilen olağan genel kurulunda Yönetim Kurulu Başkanlığına İsrafil Avcı seçildi.

İsrafil Avcı Başkanlığındaki yönetim kurulu, genel kurulda hazır bulunan üyelerin tamamının oyunu alarak seçildi. Genel kurulda OGC tarihinde de OGC'ye kayıtlı toplam 90 üyesinden 51 üye katıldı. Genel Kurul'un açılışında Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Erkmen açılış konuşmasını yaptı. İki dönem üst üste yönetim kurulu başkanlığı yaptığını ifade eden Başkan Erkmen, "Bu süre içerisinde gerek yönetim kurulu üyelerimiz ile gerekse dernek üyelerimiz ile uyum içerisinde çalıştık. Bizim amacımız; Derneğimizi en iyi şekilde temsil etmek, dernek çıtasını yükseltmek ve üyelerimize de en iyi hizmeti vermek oldu. Bu çalışmalarımızda da Hz. Ömer'in adalet anlayışı içerisinde davrandık ve tüm üyelerimize eşit şekilde adaletli olduğuma inanıyorum. Ben bugüne kadar derneğimiz yönetiminde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Ayrıca bundan sonra göreve gelecek yönetime de çalışmalarında başarılar diliyorum. Ben şahsen bundan sonra da derneğimizin ve yönetim kurulumuzun her zaman yanında olacağım. Katılımlarından dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Divana verilen İsrafil Avcı Başkanlığındaki liste genel kurula sunuldu. Başka liste olmayınca, genele kurula açık oylama teklifi yapıldı. Genel kurul
üyelerinin oy birliği ile oylamasının ardından yapılan açık oylamada divana sunulan liste yine oy birliği ile kabul edildi. Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alan Fidan Toprakoğlu Kaya da OGC tarihinde ilk bayan yönetim kurulu üyesi olarak yer aldı.

Divan Başkanı Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir, yaptığı konuşmada genel kurulun hayırlı olmasını temenni etti. Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu Başkanı Menderes Demir de Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nda ve Türk Dünyası Gazeteciler Federasyonu'nda önemli bir yeri olmasına değinerek, "Ben bu nedenle OGC yönetimine verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Bu hem cemiyetimiz için hem de Osmaniye için büyük bir onurdur" şeklinde konuştu.

Osmaniye Gazeteciler Cemiyeti'nin İsrafil Avcı başkanlığındaki yeni yönetim kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu: Ali Celal Kaymak, Mustafa Bardak, İbrahim Emül, Mehmet Çakmak, Fidan Toprakoğlu Kaya ve Murat Boz. CİHAN
<< Önceki Haber İsrafil Avcı OGC'nin yeni başkanı oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER