İsrail’den Suriye’ye hava saldırısı
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Pazartesi, Kasım 8 2021
İsrail’in Lübnan hava sahası üzerinden Suriye’nin Humus ve Tartus kentlerine düzenlediği hava saldırısında Suriyeli 2 askerin yaralandığı bildirildi.
İsrail'in Suriye'ye yönelik hava saldırıları devam ediyor. Suriye basınında yer alan haberlerde, İsrail'in Lübnan hava sahası üzerinden Suriye'nin Humus ve Tartus kentlerine hava saldırısı düzenlediği bildirildi.
Suriye tarafından yapılan açıklamada ise, saldırının Lübnan'ın başkenti Beyrut’un kuzeyinden düzenlendiği ve hava savunma sistemlerinin saldırıya karşılık vererek füzelerin çoğunu havada imha ettiği aktarıldı.
Açıklamada, Suriyeli 2 askerin yaralandığı ve maddi kayıp meydana geldiği ifade edildi.İsrail tarafından ise henüz saldırıya ilişkin açıklama yapılmadı.
İsrail, Suriye’de 2011’de patlak veren iç savaştan bu yana İran destekli gruplara ve rejime ait askeri noktalara saldırılar düzenliyor.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, Saran’ın değil, Fenerbahçe’nin gücüdür”2.'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'3.Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeyecek!4.Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle serbest bırakıldı5.MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinler' çıkışı siyasiler için de bir anlam taşıyor mu?
6.Can Holding soruşturmasında yeni gelişme!7.OYAK'ta neler oluyor? Üyeler deprem yardımları tutarsız olunca hesap sordu!8.Barış Terkoğlu adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı9.Zelenskiy: ABD ile anlaştığımız konular var!10.Kıyamet için gemi inşa ettiren sahte peygambere büyük öfke: Gemiyi ateşe verdiler

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

CUMA KARAMAN

ERTUĞRUL İNCEKUL

HÜSEYİN ODABAŞI
ÇOK OKUNAN HABERLER

AKP'li Şamil Tayyar'ın dediği çıkmadı! ”Bu karar, ...

'Ukrayna'daki savaş 90 gün içinde sona erebilir!'

Melih Gökçek mahkum oldu: 20 bin tl tazminat ödeye...

Lütfi Arıboğan ve İlhan Helvacı adli kontrolle ser...

MHP'li Yıldız'ın kapsam dışı kalanlar 'sabretsinle...


