İşsizlik ağaca çıkardı
⏱ Okuma Süresi 2 dk•Yayınlanma Pazartesi, Ekim 26 2015
Paylaş
X Post
Kastamonu’da iş bulamayınca bunalıma giren şahıs ağaca çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’nun Akdoğan köyünde ikamet eden Şükrü T., uzun süre iş bulamayınca bunalıma girdi.
AKP Kastamonu İl Başkanlığı binasının karşısındaki ağaca çıkan Şükrü T., etrafa bağırmaya başladı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. İtfaiye ekipleri ise, şahsın atlama ihtimaline karşı branda açtı. Polisin uzun süre ikna etmeye çalıştığı Şükrü T., iş için birçok yere müracaatta bulunduğunu fakat hiç kimsenin kendisine iş vermediğini söyledi.
Evine işsiz olduğu için ekmek götüremediğini belirten Şükrü T., sesini duyurabilmek için de AKP İl Başkanlığı binasının karşısındaki ağaca çıktığını ve iş için yardım istediğini söyledi. İtfaiye merdiveni ile yanına çıkan komiserin ikna etmeye çalıştığı Şükrü T.’nin oğlu bu sırada olay yerine geldi. Genç gözyaşlarına boğuldu. Şükrü T., kendisine iş sözü verilmesi üzerine itfaiye merdiveni ile ağaçtan indi. Oğluna sarılarak ağlayan Şükrü T., olay yerindeki sağlık ekipleri tarafından muayene edildikten sonra ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.
Bazı vatandaşların ise cep telefonları ile yaşananları görüntülemeye çalışması dikkat çekti.
İHA
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Borsayı Sarsacak İddia: Eski Bakan Fatma Betül Sayan Kaya ve Eşinden Milyarlık Hisse Vurgunu Mu?2.AKP İçinde Milyarlık Borsa Depremi: Şamil Tayyar'dan Fatma Betül Sayan Kaya'ya Sert İstifa Çağrısı3.Fithc'den Türkiye'ye Dolar Uyarısı! Ne zaman 60 Lira Olacak?4.Borsada Fon Vurgununa Dev Darbe: 46 Şirket, 18 Fon ve 42 Kişinin Malvarlığı Donduruldu!5.Cumhur İttifakı’ndan Fon Skandalı Çıkışı: MHP’li İsmet Büyükataman’dan Sinyal Gibi Açıklama!
6.Erdoğan’dan Fon Kararı: Sistemde 1 Milyon Kadar Olan Rakamlar Ödenecek!7."Gözaltındayken İstifa Etsin Diye Baskı Yaptılar": CHP'li Belediye Başkan Yardımcısından Zehir Zemberek Açıklamalar8.Veli Ağbaba Yoğunbakıma kaldırıldı9.Adem Yavuz Arslan’dan Muhsin Yazıcıoğlu Dosyasında F-4 Şüphesi: Radar Kayıtları, İz Türbülansı ve Yanıtsız Kalan Sorular10.Ukrayna'nın altyapısı tamamen yok olmak üzere

HARUN TOKAK

PROF. DR. ŞERİF ALİ TEKALAN

PROF. DR. OSMAN ŞAHİN

SAFVET SENİH

NUMAN YILMAZ YİĞİT
ÇOK OKUNAN HABERLER

Borsayı Sarsacak İddia: Eski Bakan Fatma Betül Say...

AKP İçinde Milyarlık Borsa Depremi: Şamil Tayyar'd...

Fithc'den Türkiye'ye Dolar Uyarısı! Ne zaman 60 Li...

Borsada Fon Vurgununa Dev Darbe: 46 Şirket, 18 Fon...

Cumhur İttifakı’ndan Fon Skandalı Çıkışı: MHP’li İ...







