Bağcılar'daki film gibi soygun kamerada

Bağcılar’da bir bankaya ait para nakil aracını soyan 3 şüpheli, saklandıkları binada polisin düzenlediği operasyon sonrası yakalandı.

Bağcılar'daki film gibi soygun kamerada

Olay saat 10.30 sıralarında Bağcılar Velioğlu Caddesi’nde meydana geldi. Silahlı ve maskeli 3 kişi para nakil aracındaki güvenlik görevlilerini etkisiz hale getirdikten sonra, içinde 80 bin TL olan 3 çantayı alarak çalıntı olduğu öğrenilen bir otomobille kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

İstanbul Bağcılar'da film gibi soygun | Samanyolu Haber
BİNAYA OPERASYON DÜZENLENDİ Polis kısa süre sonra soyguncuların gizlendiği Bağcılar Yonca Sokak’taki apartmanı tespit edip ablukaya aldı. Daha sonra da apartmana operasyon düzenlendi. 2 şüpheli baskının ilk dakikalarında yakalandı. Diğer soyguncu ise apartman boşluğuna saklandı. POLİS HELİKOPTERİ DESTEK VERDİ Bu arada bölgeye Özel Harekat Polisleri sevk edildi; havadan da polis helikopteri keşif uçuşu yaptı. Polis çatıdan apartman boşluğuna gaz bombası attı. 3’üncü şüpheli yaklaşık 1 saat süren operasyonun ardından yakalanarak gözaltına alındı. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı polislerin apartmandaki incelemeleri sürüyor. 
<< Önceki Haber Bağcılar'daki film gibi soygun kamerada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER