İstanbul Bağcılar'da tehlike tırmanıyor

Bağcılar'daki eyleme tepki gösteren iki vatandaş, izinsiz göstericilerin silahla ateş açması sonucu yaralandı. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor

İstanbul Bağcılar'da tehlike tırmanıyor

Bağcılar’da dün akşam saatlerinde, korsan gösteri yapan bir gruba tepki gösteren 2 kişi grupta bulunan kişilerin pompalı tüfekle açtığı ateş sonucu yaralandı. Polisin, olaydan sonra başlattığı çalışmayla saldırıdaki tüfekleri kullanan 2 kişiyi yakaladığı bildirildi.. 

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre HDP Eş Genel Başkanları ve bazı milletvekillerinin tutuklanmasıyla ilgili olarak bir grup Bağcılar Fatih Mahallesi’nde korsan gösteri düzenledi. Korsan gösteriye tepki gösteren ve mahalle sakinleri olduğu belirtilen H.İ.G.(21) ve H.D.(16), eylemcilerle tartışmaya başladı. Yaşanan tartışma sırasında gösterici grubun arasından H.İ.G. ve H.D.’nin üzerine ateş açıldı. Pompalı tüfekle açılan ateş sonucu 2 genç vücutlarına isabet eten saçmalarla yaralandı. Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralılarının hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

POLİS 2 KİŞİYİ YAKALADI
Hastanede ifadelerine başvurulan H.İ.G. ve H.D.’nin verdiği bilgiler doğrultusunda Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Terörle Mücadele Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Polis ekipleri yaptığı çalışmalarda silah kullananların kimlikleri belirlendi. A.B. ve M.D. olaydan 1 saat sonra yakalanldı. Gözaltına alınan 20 yaşındaki A.B. Vatan Caddesi’nde bulunan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ne getirilirken, 15 yaşındaki M.D. Üsküdar’da bulunan Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.
<< Önceki Haber İstanbul Bağcılar'da tehlike tırmanıyor Sonraki Haber >>
ÖNE ÇIKAN HABERLER