İstanbul Bilişim resmen iflas etti
⏱ Okuma Süresi 1 dk•Yayınlanma Perşembe, Ekim 15 2020
Mali dar boğaza giren İstanbul Bilişim mahkemeden alacaklı hacizlerine karşı mühlet istedi. Mahkeme talebi reddederek, şirketin iflasına hükmetti.
İstanbul Bilişim'in konkordato talebi İstanbul 1'inci Asliye Ticaret Mahkemesi'nce reddedildi.
Mahkeme şirketin iflasına karar verdi. Tasfiye masası kurulacak ve şirketin elde kalan varlıkları satılarak kamuya olan borçlar başta olmak üzere borçların ödenmesi için kullanılacak.
Bu haberler de ilginizi çekebilir
En Çok Okunanlar
1.Yandaş medya feryad figan! 'Mahallenin danası' olmaktan şikayetçiler!2.Mehmet Akif Ersoy'un ifadesi ortaya çıktı!3.İşte en pahalısı: Katlanabilir iPhone geliyor!4.İran'da sokak eylemleri büyüyor! Halk pahalılık ve enflasyondan şikayetçi5.Mehmet Akif Ersoy ne anlattı? 3 Saat süren ek ifadenin ardından cezaevine gönderildi
6.Trump, Venezuela'da uyuşturucu teknelerinin limanını vurduklarını açıkladı7.Ünlülere uyuşturucu soruşturması: Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı gözaltına alındı8.Gerilim! Suriye'de Lazkiye bölgesinde sokağa çıkma yasağı uygulanmaya başladı9.ABD, Türkiye'deki 'büyük depremi' biliyor mu? Uzmana göre açıklama tesadüf değil!10.Özel nihayet askeri öğrenciler ve KHK'lıları hatırladı!

DR. SELİM KOÇ

ERTUĞRUL İNCEKUL

SAFVET SENİH

ABDULLAH AYMAZ

ORHAN KESKİN
ÇOK OKUNAN HABERLER







